(Poistunut julkaisusta)

Accounting Specialist - Jyväskylä
Siparila Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Siparila on vuonna 2003 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa aidosta puusta koteihin ja julkisiin tiloihin ulkoverhous- ja sisäverhouspaneeleita, listoja sekä liimalevyjä. Siparila kehittää puusta ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja kokonaiskuluja rakentajilta tekemällä puutuotteet tehdasoloissa täysin valmiiksi pintakäsittelyä myöten. Siparilan asiakkaita ovat rakennusliikkeet, rautakaupat, arkkitehdit sekä omatoimiset rakentajat. Siparilan tehtaat sijaitsevat Vaajakoskella, Parkanossa, Kajaanissa ja Myllykoskella.
Etsimme nyt Siparilalle taloushallinnon osaajaa Accounting Specialistin tehtävään Vaajakoskelle.Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, toivottu aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan Siparilan kanssa. 

Toimenkuvaasi kuuluvat

Tehtävässä toimit taloushallinnon tehtävissä myyntilaskutuksen osalta. Huolellisuus ja tarkkuus ovat valttikorttejasi ja näitä ominaisuuksia tarvitset tarkastaessasi lähteviä laskuja sekä toimitustietoja. Toimit yhteistyössä tilitoimiston kanssa, josta käsin hoidetaan varsinainen reskontratyö. Pystyt organisoimaan omaa työtäsi ja omaat ratkaisukeskeisen työotteen. Ymmärrät yrityksen liiketoiminnan prosesseja ja taloushallinnon roolin osana niitä. Haluat olla mukana kehittämässä Siparilan taloushallinnon toimintoja. Vastaat laskutuksen ohella laskusaatavarahoituksesta ja ratkaiset tiliöinnissä syntyneitä mahdollisia ongelmia. Vastuullasi on myös kuunvaihteen raportointi. Toivomme sinulta ymmärrystä ja osaamista arvonlisäverotukseen liittyvistä asioista.

Mitä etsimme?

Toivomme sinulla olevan tehtävään sopiva koulutustausta sekä aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti laskutuskokemuksesi katsomme eduksesi. Työyhteisöömme sopii yritteliäs ja toimelias henkilö, joka kykenee hoitamaan useita asioita samanaikaisesti eikä häiriinny työn keskeytymisestä. Pidät myös aktiivisesta työskentelystä muun tiimin kanssa. Työssäsi tarvitset jonkin verran englannin kieltä, pääasiassa kirjallisesti. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävänvakavaraisessa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi