(Poistunut julkaisusta)

Accounting Specialist / Financial Controller
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti. Yli 6 500 asiantuntijaamme auttavat asiakkaitamme keskittymään liiketoimintaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Houkuttelevatko uudet haasteet energisessä ja hyväntuulisessa taloushallinnon tiimissämme? Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa?

Meillä on haussa Joensuun yksikköömme

Accounting Specialist / Financial Controller

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta. 

Työssäsi

  • haastat itseäsi monipuolisissa pienten ja keskisuurten asiakkaidemme kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä
  • toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • autat asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan mm. tuottamalla ja jalostamalla tietoa asiakkaalle 
  • osaamisesi syvenee itsenäisen päivittäisen asiakastyön ja kollegoiden tuen avulla

Tehtävää on mahdollista muokata valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Katsomme eduksi Netvisor-, Navi- tai Lemonsoft  -järjestelmäosaamisen. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot. 

Haluamme, että viihdyt meillä!

Meillä osaamisesi syvenee hyvän perehdytyksen, kehittävän asiakastyön ja laajan asiantuntijaverkostomme tuen avulla. Halutessasi pääset mukaan myös kehitystyöhön niin sisäisissä projekteissa kuin kiinnostavissa ja ainutlaatuisissa asiakashankkeissa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Joensuun ytimessä.

Terveiset tulevalta tiimiltäsi

Tule osaksi hyvin yhteen pelaavaa ja hyväntuulista huipputiimiä. Meillä on työssä ja työajan ulkopuolella hauskaa yhdessä! Hoidamme kaikki asiakkaiden talousasiat kirjanpidosta veroilmoituksiin. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja ammattitaidostamme ja siitä, että meillä pääsee kehittymään ammatillisesti. Koko tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Käynnistämme hakemusten käsittelyt ja haastattelut jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on keskiviikkona 21.10.2020. Lisätietoja tehtävästä saat tiistaina 13.10 kello 8-11 tai keskiviikkona 14.10. Kello 12-16 Matti Karttuselta, p. 0408446975.

 

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue blogista Heidin ja Liisan tarinat tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter