(Poistunut julkaisusta)

Accounting Specialist / Financial Controller
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 260 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.    

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä haemme Helsingin toimistollemme yhteensä kahta

Accounting Specialistia / Financial Controlleria

vastaamaan suurten ja keskisuurten asiakasyritystemme kokonaisvaltaisista taloushallinnon prosesseista yhdessä muun asiakastiimin kanssa. Tiimin työtehtävät koostuvat

  • kuukausiraportoinnista yhtiön johdolle, hallitukselle ja sidosryhmille
  • erillisyhtiöiden ja konsernitilinpäätösten laadinnasta
  • päivittäisistä taloushallinnon tehtävistä
  • sisäisestä laskennasta
  • kassaennusteista
  • verotukseen liittyvistä tehtävistä 
  • päivittäisestä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa

Tehtävä on muokattavissa valittavan henkilön kokemuksen mukaan. Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi vähintään muutaman vuoden kokemus monipuolisista kirjanpitotehtävistä. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Haluamme, että viihdyt meillä! 

Meillä osaamisesi syvenee hyvän perehdytyksen, kehittävän asiakastyön ja laajan asiantuntijaverkostomme tuen avulla. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Terveiset tulevalta tiimiltäsi

Suurten asiakkaidemme yksikkömme koostuu 61 seitsemässä tiimissä työskentelevästä taloushallinnon huippuosaajasta. Joukkueemme on sekoitus vankkaa kokemusta ja uutta näkemystä. Olemme saumaton osa asiakasyritystemme talousosastoa ja autamme työllämme talousjohtajia keskittymään yrityksen taloudelliseen päätöksentekoon. Asiakkaamme kiittävät meitä erityisesti hyvästä laadusta ja aktiivisesta kommunikoinnista. Meillä on loistava yhteishenki: tuemme toinen toistamme ja viihdymme hyvin yhdessä. Koko joukkue toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käynnistämme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Sari Lindéniltä ke 23.10.tai ke 30.10. klo 15-16, p. 040 356 0450. Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 3.11.2019.