(Poistunut julkaisusta)

Accounting Specialist / Financial Controller
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 240 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Haemme Turun yksikkömme kasvun tueksi


Accounting Specialistia / Financial Controlleria


Tehtävässä vastaat asiakasyritysten kirjanpitoon ja raportointiin liittyvistä toimeksiannoista, kehität asiakkaan taloushallintoprosesseja ja etsit uusia liiketoimintaa tukevia ja tehostavia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin, sekä osallistut mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin.


Tehtävässä vastaat yhteydenpidosta asiakkaaseen, päivittäisestä kirjanpidosta, kassaennusteista, kuukausi- ja vuosiraportoinneista ja muista ulkoisen ja sisäisen laskennan asiantuntijatehtävistä. Asiakkaamme ovat sekä kansainvälisiä että kotimaisia yrityksiä.


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, ja toivomme sinulta käytännön kokemusta monipuolisista kirjanpitotehtävistä ja raportoinnista, kykyä tukea asiantuntemuksellasi asiakkaan liiketoiminnan tarpeita sekä taitoa hyödyntää toiminnanohjausjärjestelmiä työssäsi. Tehtävään on myös mahdollista kasvaa osaamisen ja kokemuksen karttuessa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, konsultatiivista ja myynnillistä otetta, proaktiivisuutta ja halua kehittyä vaativien taloushallinnon asiantuntijatehtävien parissa. Hyvä englannin ja ruotsin kielen taito on eduksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän, sekä mukavan työyhteisön ja viihtyisän työympäristön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Työskentelyn sujuvuuden takaavat modernit työvälineet ja järjestelmät. Laaja asiantuntijaverkostomme ympäri Suomen tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Marianne Koskinen, puh. 045 6414 361 tai marianne.koskinen@azets.com


Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Hae tehtävää viimeistään 15.10.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.