(Poistunut julkaisusta)

Accounting Manager - Oulu
Suomen Retkitukku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019
Open Air Group AB:n liiketoiminta-alueena on metsästys-, kalastus- ja vapaa-ajantuotteiden kehitys ja suunnittelu, valmistuttaminen sekä myynti eurooppalaisille kuluttajille jälleenmyyjien sekä omien verkkokauppojen kautta. Konserni työllistää Pohjoismaissa yli 50 henkilöä.Suomen Retkitukku Oy ja Tracker Oy ovat osa ruotsalaista Open Air Group AB:ta.
Etsimme asiakasyrityksellemme Suomen Retkitukku Oy:lle Ouluun taloushallinnon ammattilaista Accounting Managerin tehtävään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Tehtävässäsi vastaat Suomen Retkitukku Oy:n ja Tracker Oy:n monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Hoidat yhtiöiden kirjanpidon tilinpäätöksineen, viranomaisraportoinnin, sisäisen raportoinnin ja kassavirtaennusteiden laatimisen sekä vastaat kattavasti kirjanpidon erilaisista täsmäytyksistä, jaksotuksista ja kirjauksista täsmällisesti ja aikataulussa. Toimenkuvaasi kuuluu myös toimia esimiehenä sekä osallistua taloushallinnon toimintojen ja prosessien kehittämiseen liittyen erityisesti ostoihin ja varastokirjanpitoon. Tehtävässäsi raportoit suoraan toimitusjohtajalle sekä toimit kiinteässä yhteistyössä konsernissa työskentelevien taloushallinnon ja muiden toimintojen kollegojen kanssa.
Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä monipuolista työkokemusta kirjanpidon / varastokirjanpidon tehtävistä. Työotteeltasi olet ongelmanratkaisukykyinen, vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja hyvät yhteistyötaidot omaava tiimipelaaja. Työskentelet mielelläsi niin uusien kehitysprojektien kuin myös rutiinitehtävien parissa ja pystyt huolehtimaan tiukoistakin aikatauluista sekä ajoittaisista kiiretilanteista. Henkilönä olet aktiivinen, tehokas ja omaat sujuvat kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi. Eduksi katsomme kokemuksen vähittäis- ja tukkukaupasta. Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän ja tärkeän avainroolin nopeasti kasvavassa, nuorekkaassa ja kansainvälistyvässä yhtiössä. Pääset työskentelemään mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä, jossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin ja yleiseen viihtyvyyteen. Lisäksi tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen sekä ajanmukaiset työvälineet.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 030 6090 649 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 2.8. klo 13-14 ja 8.8. klo 9-10 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi lisäksi suomen- ja englanninkielinen ansioluettelo sekä palkkatoivomuksesi 11.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi