(Poistunut julkaisusta)

Accounting Manager, Epicenter, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020
Itsenäistä ja vastuullista roolia etsivä kirjanpidon osaaja - tässä sinulle haastava mutta kehittävä rooli kansainvälisessä kasvuyrityksessä! Etsimme asiakasyrityksellemme Epicenterille Accounting Manageria kasvamaan ja kehittämään start-up yrityksen prosesseja osana ammattitaitoista rahoituksen tiimiä. Työ vaatii 1-4 vuoden työkokemuksen vastaavista työtehtävistä ja tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään itsenäisesti kirjanpidon työtehtävien parissa. Hae nyt, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset olemaan itsenäisesti vastuussa kaikista Suomen taloustehtävistä. Tulet työskentelemään myyntitiimin, maajohtajan ja talousvastaavan kanssa yhteistyössä yrityksen prosesseja kehittäen.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kasvaa roolissa ja osallistua uusien prosessien kehittämiseen
* Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan
* Kansainvälisen työympäristön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Itsenäinen vastuu kirjanpidosta ja raportoinnista, sekä muista talouden tehtävistä
* Analysointi
* Laskutus

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK tai yliopisto)
* Erinomaiset Excel-taidot
* 1-4 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä
* Käytännön läheinen työote ja halu kehittyä kirjanpidon tehtävissä
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen osaaminen


Eduksi katsomme osaamisen Xledger -ohjelmistosta.

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen ja proaktiivinen
* Rohkea
* Erinomaiset kommunikaatiotaidot omaava


Muuta tietoa


* Aloitus: Maaliskuun 2020 loppu
* Kesto: 6 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Epicenter on kansainvälinen scaleup-verkosto, joka tarjoaa Helsingille ja suomalaisille yrityksille mahdollisuuden kansainvälisiin kontakteihin. He kokoavat suuryritykset ja nopeasti kasvavat startupit saman katon alle, jossa suurten yritysten tiimit, kasvuyrittäjät ja vaikuttajat pääsevät yhdessä oppimaan, kehittymään, inspiroimaan ja inspiroitumaan. Yksi talon ydinpyrkimyksistä on vuorovaikutuksen luominen kasvuyritysten ja perinteisten, mutta distruption kanssa painivien yritysten välille.