(Poistunut julkaisusta)

Accounting Assistant
KWH Logistics

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Etsimme nyt KWH Logistics Economy -tiimiin oma-aloitteista ja positiivista tiimipelaajaa

ACCOUNTIN ASSISTANTIKSI

Monipuoliset tehtäväsi koostuvat pääasiassa seuraavista:

  • vastata asiakas- ja toimittajarekisteristä
  • vastata ostolaskujen käsittelystä
  • vastuu siitä, että kokoushuoneet ja henkilökunnan tilat ovat varustettu ja edustavassa kunnossa
  • vastata toimistotarvikkeiden hankinnasta
  • tarvittaessa osallistua muihin talousosaston tehtäviin ja avustaa toimiston henkilöstötilaisuuksien organisoinnissa

 

Me KWH Logisticsilla olemme sitoutuneet toteuttamaan niin sisäisten kuin ulkoisten asiakkaidemme toiveet. Economy-tiimissä työskentelemme kaikille liiketoimintaryhmän yrityksille, joten on tärkeää, että tuotamme laadukasta palvelua erinomaisella yhteistyötaidolla ja positiivisella palvelukeskeisellä asenteella. Eduksesi on, jos olet energinen, kykenet organisoimaan ja hallinnoimaan useita tehtäviä samanaikaisesti sekä pystyt säilyttämään positiivisen asenteen myös paineen alla.

Odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvä suullinen ja kirjallinen suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Sinun tulisi myös hallita yleisimmät IT-työkalut.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä voimakkaasti kasvavassa ja vakaassa yrityksessä, osana vastuullista ja vahvaa logistiikka-alan konsernia. Toivottavasti haluat olla mukana jakamassa menestyksemme kanssamme.

Työpaikkasi on Vaasan Vaskiluodossa, nopeasti kasvavalla alueella Vaasan sataman välittömässä läheisyydessä.

 

Haluatko olla KWH Logistics familyn jäsen?

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaasti muotoillun hakemuksesi palkkatoiveineen tämän sivuston kautta viimeistään 4.10.2020. Halutessasi voit myös esittäytyä meille vastaamalla sivuilla olevaan videohaastattelukysymykseen!  

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Financial Director Anders Back p. 050 591 9142 tai anders.back@kwhlogistics.com sekä HR Director Mona Andersson-Kuorikoski p. 040 4803832 tai mona.andersson-kuorikoski@kwhlogistics.com