(Poistunut julkaisusta)

​Accounting Assistant​
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Haluaisitko sinä työskennellä yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan kiinteistösijoittamisen keskiöön. Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Meillä Newsecillä toimintaa johdetaan vahvasti arvojen pohjalta. Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity todella näkyvät arjessamme ja kaikki työntekijämme sitoutuvat niihin. Meillä pääset työskentelemään yli 400 kiinteistöalan huippuammattilaisen kanssa ja kehittämään osaamistasi. Tule osaksi täyden palvelun kiinteistöalan asiantuntijayritystä ja yhtä Suomen parhaista työpaikoista!

Haemme nyt vahvistusta taloushallinnon asiantuntevaan tiimiin. Olemme kasvaneet voimakkaasti ja kasvun tueksi etsimme nyt lisää oma-aloitteisia ja osaavia tiimipelaajia taloushallintoon Accounting Assistant -tehtävään. Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja kannustamme itsensä kehittämiseen. Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan kiinteistösijoitusalalla sekä dynaamisen, asiantuntevan ja rennon työyhteisön, jossa tukenasi ovat mukavat ja osaavat kollegat.

Accounting Assistant –tehtävässä toimit arvojemme mukaisesti:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS 
Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa taloushallinnon tiimiä. Vastaat asiakkuuksien osa-kirjanpidoista esim. ostoreskontrasta osana asiakkuustiimiämme. Työ edellyttää tiimityötaitoa, halua palvella asiakkaita sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

EXCELLENCE 
Olet oma-aloitteinen, tehokas ja tarkka, sekä osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Sinulla on perusosaaminen ostoreskontran hoitamisesta, ostolaskuihin liittyvistä arvonlisäveroasioista, kirjanpidon tiliöinneistä ja niiden vaikutuksesta yhtiön tulokseen. Sinulla on aikaisempaa kokemusta ostolaskujen kierrätysjärjestelmistä. Suomen kielen lisäksi kommunikoit myös englannin kielellä. Arvostamme aiempaa kokemusta kiinteistöalalta, mutta se ei ole välttämätöntä.

INNOVATION 
Olet kiinnostunut kehittämään omaa toimintaasi ja yhteistyötä eri tiimien välillä.

INTEGRITY 
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme laskujen ja kirjanpidon aineiston käsittelyssä ja olet asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta! Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Yvonne kertoo mielellään niistä lisää. Yvonnen tavoitat sähköpostitse yvonne.stenman@newsec.fi. 

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 6.11.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.