(Poistunut julkaisusta)

Accounting Assistant
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Esittely

Kansainvälinen kiinteistöalan asiakkaamme etsii vahvistukseksi

Accounting Assistantia

taloushallinnon asiantuntevaan tiimiinsä. Työ sijaitsee Helsingin keskustassa ja on vakituinen sekä kokopäiväinen.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa taloushallinnon tiimiä. Osana asiakkuustiimiä vastaat asiakkuuksien osa-kirjanpidoista esim. ostoreskontrasta.

Edellytykset

Tämä paikka sopii juuri sinulle, jos:
- Olet oma-aloitteinen, tehokas ja tarkka, sekä osaa priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin.
- Sinulla on perusosaaminen ostoreskontran hoitamisesta, ostolaskuihin liittyvistä arvonlisäveroasioista, kirjanpidon tiliöinneistä ja niiden vaikutuksesta yhtiön tulokseen.
- Sinulla on aikaisempaa kokemusta ostolaskujen kierrätysjärjestelmistä.
- Suomen kielen lisäksi kommunikoit myös englannin kielellä.
- Olet kiinnostunut kehittämään omaa toimintaasi ja yhteistyötä eri tiimien välillä.
- Olet tarkka ja täsmällinen laskujen ja kirjanpidon aineiston käsittelyssä sekä olet asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta kiinteistöalalta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi kannustavan ilmapiirin itsensä kehittämiseksi, henkilökuntaa koulutetaankin jatkuvasti. Saat erinomaisen näköalapaikan kiinteistösijoitusalalla sekä dynaamisen, asiantuntevan ja rennon työyhteisön, jossa tukenasi ovat mukavat ja osaavat kollegat.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka joko puhelimitse numerossa +35820 7290 833 tai sähköpostitse kati@poolia.fi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter