(Poistunut julkaisusta)

Accounting and Payment Specialist
Sato Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Käpylään  

Accounting and Payment Specialistia

Haemme kehittämishaluista ja reipasta henkilöä vahvistamaan Taloushallinnon palvelukeskuksen tiimiämme. 13 hengen tiimimme hoitaa keskitetysti SATO-konsernin maksatuksen, SATO-konserniin kuuluvien yhtiöiden kirjanpidon ja tilinpäätöksen, konsernitilinpäätöksen, matkalaskujen käsittelyn, ostolaskuprosessit sekä vastaamme erilaisista taloushallinnon kehityshankkeista.

Tehtävässäsi osallistut konserniyhtiöiden kassakirjanpitoon ja kirjanpidon pankkitilien täsmäytysprosesseihin sekä hallinnoit maksuliikenteen prosesseja. Vastuullasi on konsernin sisäinen kululaskutus sekä sisäisten palveluveloitusten koordinointi ja ulkoinen myyntilaskutus. Pidät tiivistä yhteyttä ulkoisiin ja sisäisiin sidosryhmiin, kuten tilintarkastajiin, rahoituslaitoksiin, konsernirahoitukseen ja palvelupäälliköihin sekä tarvittaessa toimittajiin sekä ulkoistettuun ostoreskontraan. Pääset hyödyntämään ammattitaitosi myös erilaisissa prosessinkehitys- ja järjestelmähankkeisissa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista tutkintoa ja aikaisempaa kokemusta osto- ja myyntireskontrasta sekä maksuliikenteen hoitamisesta ja maksuliikennejärjestelmistä. Tiimissämme parhaiten onnistuu oma-aloitteinen vastuunottaja, joka omaa erinomaiset työkaveritaidot.  

Tarjoamme sinulle paikan kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä osana mukavaa tiimiä. Työssä viihtymisen takaavat loistavat työkaverit ja hyvä tekemisen meininki. Satolaisten mielestä SATO on reilu, rento ja uudistuva työpaikka.  

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Financial Services Henri Berg p. 040-8365464, parhaiten tavoitettavissa 20.5. klo 15-16 ja 22.5. klo 10-11. Hae paikkaa ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.05.2019.