Accounting and Office/HR Coordinator, Valo Therapeutics Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022
Etsimme asiakkaallemme Valo Therapeutics Oy:lle Accounting and Office/HR Coordinatoria vakituiseen työtehtävään. Tässä roolissa tuet henkilöstöa hallinnollisissa tehtävissä, kuten kirjanpito, taloushallinto, laskutus, henkilöstöhallinto sekä kokous- ja matkajärjestelyt. Tehtävä on kokoaikainen. Jos sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja taloushallinnosta, sekä innostut dynaamisesta työympäristöstä ja monipuolisista työtehtävistä, voi tämä tehtävä olla juuri sinua varten! Tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Jos kiinnostuit, lue lisää ja hae jo tänään sillä etenemme heti oikean henkilön löydettyä!
KUVAUS
Accounting and Office/HR Coordinatorina tuet yrityksen johtoa ja henkilöstöä hallinnollisissa tehtävissä. Työtehtäväsi liikkuvat kirjanpidon, taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja toimiston yleisten askareiden ympärillä. Tulet työskentelemään toimistolla Viikissä muun Valo Therapeuticsin tiimin kanssa. Virallisena työkielenä on englanti.

Tarjoamme


* Innovatiivisen ja dynaamisen työympäristön
* Energisen ja tiiviin tiimin
* Mahdollisuuden oppia ja kehittyä, sekä edetä roolissa

TYÖNKUVA

* Kirjanpidon tehtäviä mm. olet mukana tilinpäätöksen laatimisessa ja tilikirjan hallinnassa
* Taloushallinto mm. laskutus, dokumentointi
* Henkilöstöhallinnon tukeminen mm. työaikakirjanpito
* Kalentereiden suunnittelu
* Matkajärjestelyt

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva koulutustausta
* Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
* Kokemusta kirjanpitoohjelmista (esim. Xero tai Quickbooks)
* Energinen ote uusien tehtävien aloittamiseen
* Erinomaiset ajanhallintataidot
* Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen sekä englannin kielen taito


Tehtävässä pankkien täsmäytysten, palkanlaskennan ja arvonlisäveroilmoitusten tuntemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Työntekijänä olet:


* Huolellinen
* Oma-aloitteinen
* Positiivinen


Muuta tietoa:


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Sijainti: Helsinki


Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Yhteystiedot: Kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Valo Therapeutics Oy on spin-out yritys Helsingin yliopiston IVTLabista. Valo Tx:llä on mahdollisuus muuttaa syövän ja tartuntatautien immunoterapian alaa. Valo Tx:n teknologiassa yhdistyvät ainutlaatuisesti useiden kliinisesti todistettujen immunoterapiakonseptien parhaat ominaisuudet - onkolyyttinen virushoito, peptidirokotus ja virusvektoripohjainen immunoterapia.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot