(Poistunut julkaisusta)

Accounting Analyst / Abbvie Oy, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

 

AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2013 eriydyttyään Abbottista. AbbVie keskittyy kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä. Maailmanlaajuisesti AbbVie työllistää noin 29 000 henkeä ja AbbVien valmistamia lääkkeitä on saatavilla yli 175 maassa.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 85 ammattilaista Suomessa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, virologia ja neurologia. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukee työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi.

Haemme nyt talousosastollemme asiantuntijaa nimikkeellä

Accounting Analyst

Työskentelet osana Finance-tiimiämme varmistaen kirjanpidon toimintojen tehokkuuden ja laadukkaan talousraportoinnin onnistumisen. Keskeisimpänä tehtävänäsi on affiliaatin ostolaskuprosessin tehokas koordinointi ja käytännön toteutus, sekä siihen liittyvien globaalien toimintamallien varmistaminen ja jalkauttaminen affiliaatin tasolla. Työskentelet monipuolisissa sisäisen ja ulkoisen raportoinnin tehtävissä ja toimit Controllerin tukena kirjanpidon prosesseissa sekä sisäisissä ja ulkoisissa tarkastuksissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kuluraportointi ja budjettiseuranta yhteistyössä eri yksiköiden vastuuhenkilöiden kanssa, sekä käyttöomaisuuteen liittyvät kirjanpidon prosessit. Matriisiorganisaatiorakenteemme ansioista pääset työskentelemään ja vaikuttamaan tiimisi jäsenten lisäksi organisaatiossamme laajasti. Tehtävässäsi raportoit yksikön Controllerille.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, sekä soveltuva tutkinto ja into päästä kehittymään talouden ammattilaisena. Arvostamme erityisesti kykyä ottaa nopeasti haltuun talouden prosessit ja järjestelmät, sekä kiinnostusta nähdä pintaa syvemmälle ja hahmottaa kokonaisuuksia. Pidät siitä, että pöydälläsi on rinnakkain niin pitkäjänteisiä ja haastavia kehistysprojekteja kuin rutiininomaisiakin työtehtäviä. Olet tiimihenkinen tekijä ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, sekä vahvat valmiudet luoda verkostoja paikallisten ja kansainvälisten liiketoimintayksiköiden kanssa. Arvostamme, että jaksat huolehtia yksityiskohdista ja olet analyyttinen. Työskentelet itseohjautuvasti ja toimit sujuvasti myös aikapaineen alla. Koska olemme maailmanlaajuinen yritys, edellytämme sujuvaa kommunikointia sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan terveydenhuoltosektorilla osana menestyvää kansainvälistä yritystä sekä ympärillesi osaavan ja dynaamisen työyhteisön. Haluamme auttaa henkilöstöämme kehittymään niin, että he voivat hyödyntää potentiaalinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Controller Anna Kourula 9.8. klo 9-10 sekä 13.8. klo 9-10, puh. 050 421 3399. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsulttiin Lotta Lunnelaan, puh 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 15.8.2018 mennessä.

Käy tutustumassa työntekijöihimme ja työyhteisöömme osoitteessa:

http://www.abbvie.fi/careers/workingatabbvie.html