(Poistunut julkaisusta)

Accounting Advisor
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkapalvelut sekä ohjelmistorobotiikka. Staria Oyj:n liikevaihtoennuste vuodelle 2020 on 24 M€ ja yhtiön palveluksessa työskentelee yli 260 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Norjassa ja Tsekeissä. Staria on ainoa yritys Euroopassa, joka pystyy tarjoamaan laajat kansainväliset talouden- ja toiminnanohjauksen palvelut yli 38 maahan. Staria on myös eniten kansainvälisiä palkintoja saanut NetSuite-kumppani. Starian asiakkaita ovat mm. NoHo Group, Kiinteistömaailma, Laatutakuu ja Wolt. Staria on perustettu vuonna 2003. Yhtiö on kokonaan henkilöstön sekä kotimaisen Vaaka Partnersin omistama.

Etsimme nyt asiakkaallemme Staria Oyj:lle kokenutta Accounting Advisoria.

Tehtävässä työskentelet kiinteästi asiakasrajapinnassa, vastaten omien nimettyjen asiakkaidesi kirjanpidosta, tilinpäätöksistä sekä tilinpäätöstyön ohjaamisesta. Asiakaskuntasi koostuu kotimaisista asiakkaista, joihin olet aktiivisesti yhteydessä. Lisäksi tehtävääsi kuuluu taloushallinnon tiimisi opastaminen ja tukeminen kirjanpidon tehtävissä. Pääset myös osallistumaan taloudenhallinnan ratkaisumallien ja prosessien kehittämiseen yhdessä tiimisi kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

- Olet alalla osaamista kartuttanut taloushallinnon asiantuntija, jolla on useamman vuoden työkokemus kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä

- Alalle soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta, esim. KTM tai tradenomi

- Ystävällisiä asiakaspalvelutaitoja sekä aitoa halua palvella asiakkaita kirjanpidon kysymyksissä

- Kykyä kohdata erilaisia asiakkaita sekä ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa

- Pätevyyttä toimia vastuullisessa roolissa ja taitoa pitää langat käsissäsi

- Erinomaisia IT taitoja ja järjestelmäosaamista, sekä Netvisor-järjestelmän käyttökokemusta

- Kehitysintoista ja ennakkoluulotonta asennetta sekä kykyä työskennellä paineen alla muuttuvassa ympäristössä

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Starialla pääset osaksi kehittyvää ja energistä taloushallinnon tiimiä, jossa tuetaan ammatillista kehittymistä. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle modernit työskentelyvälineet sekä kilpailukykyisen palkan ja muita henkilöstöetuuksia. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko Tampereen, Turun, Lahden, Helsingin, Kotkan, Salon tai Vaasan toimipisteellä, mutta näiden lisäksi voit myös tehdä töitä kotitoimistolta, sillä asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle joustavan etätyömahdollisuuden. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja työllistyt suoraan asiakkaallemme.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi etsimämme Accounting Advisor, kerro meille osaamisestasi ja työkokemuksestasi lähettämällä hakemuksesi tehtävään tämän hakuilmoituksen kautta. Muistathan liittää mukaan myös CV:si palkkatoiveineen ja suosittelijoineen. Aloitamme hakijoiden etähaastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan tämän hakuilmoituksen kautta.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Asiakkaamme pyynnöstä toivomme, että käännyt meidän puoleemme, mikäli sinulla herää jotakin kysyttävää tehtävään liittyen. Ole rohkeasti yhteydessä WorkPower 360° tiimin HR Trainee Berit Alifrostiin sähköpostitse berit.alifrosti@workpower.fi tai lähetä viestiä WhatsAppissa 044 745 5170.