(Poistunut julkaisusta)

Accounting Advisor
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020


Omaatko kokemusta pääkirjanpidon vastuullisista tehtävistä ja haluat kehittää ammattitaitoasi entisestään seuraavalle tasolle? Oletko harkinnut uusia haasteita konserniasiakkaiden parissa kehityshaluisessa työympäristössä? Haluatko hypätä mukaan mielenkiintoiseen kasvuyritykseen, jossa työntekijöistä välitetään aidosti? Mikäli vastasit kolme kertaa kyllä ja omaat asiakaslähtöisen positiivisen asenteen, niin jatka lukemista ja ota ensimmäinen askel kohti työkaveriksemme tulemista!

Haemme nyt STARIALLE ACCOUNTING ADVISORIA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Turun taloustiimiin.

Mistä työpäiväsi koostuvat?
Toimenkuvassasi painottuu vastuu asiakkaidesi kirjanpidon hoitamisessa, tilinpäätöksissä ja tilinpäätöstyön ohjaamisessa. Edellä mainittujen vastuiden lisäksi, pääset osallistumaan ja ideoimaan keinoja talousprosessien kehittämiseen yhdessä tiimisi kanssa. Tarjoat omalla asiantuntemuksellasi, talousosaamisella ja asiakaslähtöisellä asenteella parasta mahdollista palvelua nimetyille asiakkuuksillesi ja näin ollen mahdollistat sen, että Starian asiakkaat voivat tehdä omassa liiketoiminnassaan parempia päätöksiä.

Mitä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä?
Etsimämme henkilö on taloushallinnon ja asiakaspalvelun ammattilainen, joka on jo kartuttanut kokemusta tilinpäätöksistä. Konsernilaskennan osaaminen on ehdoton etu, tosin ei välttämätöntä. Persoonan osalta etsimme positiivisia, innokkaita ja innovatiivisia henkilöitä, joilla on halua antaa kehitysideoita toimintaamme, jotta voimme jatkossakin pysyä kehityksen aallon harjalla tarjoten asiakkaillemme parasta mahdollista modernia talouspalvelua. Kehitämme talousprosessejamme vauhdilla automatiikan ja robotiikan myötä, jonka vuoksi toivomme myös sinulta ennakkoluulottomuutta, tietoteknisiä taitoja, kehitysintoa ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä ja menetelmiä. Muita tärkeitä asioita tehtävässä on kyky ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa, asiakaslähtöinen palveluasenne sekä selkeät vuorovaikutustaidot. Työkielien osalta etsimme suomenkielisiä osaajia, mutta myös englannin kielen taito pitää olla hyvällä tasolla. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan ehdottomaksi eduksi.

Mitä voimme tarjota sinulle?
Tehtävässä pääset olemaan osana modernia taloustiimiä ympäristössä, jossa työntekijöiden kehitysideoita aidosti kuunnellaan. Saat työskennellä monipuolisten ja haasteellisten tehtävien parissa ja työantajan tuen osaamisesi kehittämisessä. Talsimista toimistolle sateisina marraskuun pimeinä aamuina ei tarvitse pelätä, sillä tarjoamme sinulle etätyömahdollisuuden sekä liukuvan työajan. Tämän lisäksi käytössäsi on ergonominen työpiste, sekä modernit toimitilat ja sähköiset työkalut. Muita rahanarvoisia etuuksia tehtävässä on laajennettu työterveys, lounasetu sekä erittäin kattava virkistysetu.


Työpaikalla vietetään iso osa elämästä ja tästä johtuen isoin asia mitä voimme sinulle tarjota on mahtava tiimimme. Työporukkamme koostuu positiivisista alan ammattilaisista, joiden kanssa on aidosti mukava tehdä töitä (jopa niinä sateisina päivinä). Porukkamme on tiivis ja vietämme usein aikaa koko toimipisteen voimin esimerkiksi viikoittaisten aamupalojen merkeissä. Juhlistaaksemme sinun ensimmäistä päivääsi meillä, tulemme järjestämään kakkukahvit, jota kautta pääset tutustumaan mahtavaan porukkaamme!
Haluatko Sneak Peekin tuleviin työkavereihisi, tarinaamme ja työkulttuuriimme? Tarkista linkki alta:

https://staria.com/fi/yritys/meilletoihin/uratarinat/

Hakuohjeet
Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisää tietoa tehtävästä saat ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Hannu Pelliltä - 040 193 0347 tai Elina Ruhalta - 040 627 8528.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.