(Poistunut julkaisusta)

ACCOUNTANT/KIRJANPITÄJÄ, Vantaa, Inchcape Motors
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Inchcape on maailman suurin autovalmistajista riippumaton autokauppias. Sen Suomen-yhtiö edustaa Suomessa ja Baltiassa kolmea merkkiä: Mazdaa, Land Roveria ja Jaguaria. Inchcape Motors Finland Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa ja kotipaikka Vantaa.

Etsimme nyt heille Vantaalle kokenutta, langat käsissään pitävää energistä

ACCOUNTANTTIA / KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu päivittäiset kirjanpidon tehtävät sekä kirjanpidon raportoinnit, täsmäytykset, käyttöomaisuuskirjanpito ja muut monipuoliset yrityksen sisäiset kirjanpidon tehtävät, mukaan lukien myös ALV- ja veroasiat (OmaVero). Työsuhde solmitaan suoraan Inchcapen kanssa ja toivottava aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Manpower toimii rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanina.

Odotamme sinulta

- vähintään 5 vuoden työkokemusta kirjanpidon tehtävistä

- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta

- tarkkuutta ja huolellisuutta numeroiden kanssa

- suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme mielenkiintoisella toimialalla toimivan kansainvälisen yrityksen, jossa aina tapahtuu. Työyhteisömme on asiantunteva ja työskentelemme yhdessä kohti tavoitteita. Tukenasi tehtävässä on myös talomme pääkirjanpitäjä, joten yksin et roolissa tule olemaan.

Kiinnostuitko? Toteutamme haun yhteistyössä Manpowerin kanssa. Jos kiinnostuit, niin hae tehtävää mahdollisimman pian painamalla hae-painiketta ja rekisteröimällä CV:si Manpowerin sivuilla. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi sekä Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.