(Poistunut julkaisusta)

Accountant
Colliers International Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Haemme Helsingin Pasilassa sijaitsevalle toimistollemme kokenutta kirjanpitäjää osaksi 70 hengen talouspalveluiden ammattilaisten joukkoa. Kunnia-asiamme on palvella talouspalveluyksikkömme kansainvälisiä ja kotimaisia kiinteistösijoittajia ammattitaidolla ja asiakaspalveluhenkisesti. Suhtaudumme innostuksella palvelun laadun ja prosessien kehittämiseen ja hyödynnämme mm. robotiikkaa. Työ tarjoaa mahdollisuuden oppia koko ajan uutta monipuolisessa talouspalveluiden tehtäväkentässä yhdessä tiimimme kanssa ja ollessamme mukana asiakkaidemme yritysjärjestelyissä ja muutoksissa.

Meidän ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidemme menestystä. Yrityksemme kansainvälisyys mahdollistaa maailmanlaajuisen näköalan kiinteistöalan markkinaan ja kehitystrendeihin tarjoten kattavia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Meillä pääset myös kehittämään ja syventämään taitojasi Colliers Universityn monipuolisen koulutusvalikoiman avulla.

Kirjanpitäjänä vastaat asiakkaidemme kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden kirjanpidon tehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat vastuullesi nimettyjen yhtiöiden kuukausittainen kirjanpito ja raportointi asiakkaillemme, sekä näiden yhtiöiden tilinpäätöksestä, konsernitilinpäätöksestä ja viranomaisraportoinnista vastaaminen.

Toivomme, että sinulla on kaupallista koulutusta, konsernilaskentataitoa, vero-osaamista ja aikaisempaa kokemusta ulkoisesta laskennasta sekä tilinpäätöksistä. Hyvä Excel-osaaminen on välttämättömyys. Aikatauluissa pysyminen ja laadukas työn jälki ovat sinulle tekemisen perusta ja kommunikoit aktiivisesti kollegoiden ja asiakkuustiimin kanssa. Arvostamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito-osaamista sekä talouden tietojärjestelmien, Wintimen, OpusCapitan ja Baswaren käyttökokemusta.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen. Jaat innostuksemme kehittää ja kehittyä. Suomen kielen lisäksi kommunikoit ammattimaisesti ja sujuvasti myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on lisäetu.

Tarjoamme motivoivan ja monipuolisen työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, mutta viimeistään sunnuntaihin 25.10.2020 mennessä. Odotamme innolla saada tietää sinusta lisää!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään tai yritykseen liittyen, otathan yhteyttä Erja Takalaan p. 050 091 2091 tai erja.takala@colliers.com.