Accountant
CBRE Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

CBRE Finland Oy tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja vuokralaisille Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Oulun toimipisteistä käsin. Palvelutarjontaamme kuuluu myynti-, osto- ja velkarahoitusjärjestelyneuvonanto, toimitilavuokraus, kiinteistöjohdon konsultointi ja vuokralaisedustus, kiinteistöomaisuuden hallinnointi, kauppakeskusjohtaminen, kiinteistöarviointi sekä toimitila- ja työympäristömuutokset. CBRE Finlandilla työskentelee yli 130 kiinteistöalan asiantuntijaa. www.cbre.fi

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500- ja S&P 500 -yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, on maailman suurin kaupallinen kiinteistöpalvelu- ja sijoitusyhtiö (vuoden 2018 liikevaihdon perusteella). Yhtiöllä on yli 90 000 työntekijää (osakkuusyhtiöt pois lukien), ja sen yli 480 toimistoa (osakkuusyhtiöt pois lukien) palvelevat kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja vuokralaisia eri puolilla maailmaa. CBRE tarjoaa kiinteistön myynti- ja leasingpalveluita ja niihin liittyvää strategista neuvontaa, yrityspalveluja, kiinteistö-, toimitila- ja projektijohtopalveluja, kiinnelainapalveluja, arviointipalveluja, kehityspalveluja, sijoitusten hoitopalveluja ja tutkimus- ja konsulttipalveluja. www.cbre.com

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme liiketoimintalähtöistä ja itsenäistä KIRJANPITÄJÄÄ (ACCOUNTANT) äitiysloman sijaisuuteen

Tässä roolissa vastuullesi kuuluvat yrityksen päivittäisen kirjanpidon hoitaminen, laskutuksesta, ostoreskontrasta ja myyntireskontrasta vastaaminen sekä osallistuminen kuukausittaiseen sisäiseen raportointiin. Työstät myös tilinpäätökseen ja verotukseen liittyviä tehtäviä osaamisesi mukaan. Varmistat ulkoisen laskennan osaamisellasi ja tarkkuudellasi, että talousdata on virheetöntä ja raportointiaikataulut pitävät.

Tuottamasi oikea-aikainen ja virheetön talousdata mahdollistaa myös laadukkaan sisäisen raportoinnin liiketoiminnan tueksi ja täten vaikuttaa toimintamme kehittymiseen ja kasvun onnistumiseen. Olemme siirtymässä uuteen taloudenohjausjärjestelmään loppuvuoden aikana, joten pääset mukaan myös järjestelmän käyttöönottoon ja vaikuttamaan tuleviin työtehtäviisi.

Arvostamme erityisesti käytännönläheistä ja aktiivista työotetta sekä positiivista suhtautumista uuden oppimiseen. Jos tämä kuulostaa juuri sinulta, saatat olla etsimämme kollega!

Mitä odotamme sinulta?

 • Soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
 • Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä (mielellään kansainvälisestä yrityksestä ja/tai yhteistyöstä palvelukeskuksen kanssa)
 • Käytännön kokemusta itsenäisestä kirjanpidon työstä
 • Tilinpäätöskokemus ja veroilmoitusten laadintakokemus katsotaan eduksesi
 • Vankkaa ymmärrystä ja osaamista Suomen lainsäädännöstä tehtävään soveltuvin osin
 • US GAAP (tai IFRS) osaaminen katsotaan eduksesi
 • Halua muokata työtapoja kulloinkin tarjolla olevien työvälineiden ja järjestelmien mukaiseksi
 • Hyvää englanninkielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti
 • Hyvää ajanhallintaa ja priorisointitaitoa

Me tarjoamme sinulle kiinnostavan työn jossa pääset vahvistamaan osaamistasi ja myös oppimaan uutta. Työ tekemisen tapamme on joustava, ja kollegoiksesi saat motivoituneen ja yhteen hiileen puhaltavan porukan joka tukee sinua työssäsi ja tekee päivistäsi tuplasti mukavampia. Henkilöstön kehittyminen on meille työnantajan näkökulmasta tärkeää, ja tuemme sinua erilaisilla koulutusmahdollisuuksilla aina tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Jotta moottorisi pysyisi käynnissä, saat myös lounas- ja liikuntaedun tukemaan hyvinvointiasi.

Oletko valmis uuteen? Hae tehtävää oheisen linkin kautta 12.4. mennessä, liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoa tehtävästä Finance Director Johanna Pulkkiselta p. 050 530 70 84 seuraavina ajankohtina: ma 30.3. klo 10:00 - 11:00 ja ke 2.4. klo 10:00 - 11:00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1351136
 • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus
 • Työsuhde: Sijaisuus
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Uusimaa, Helsinki, Uusimaa