(Poistunut julkaisusta)

Accountant
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Hei talousammattilainen, Efima voi muuttaa (työ)elämäsi! Se on paljon luvattu, mutta me myös pidämme sanamme.

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Haemme kokenutta taloushallinnon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työpäiviisi kuuluu tuttuja rutiineja ja vaihtelevia tehtäviä juuri oikeassa suhteessa. Työssäsi vastaat mm. nimettyjen asiakkaiden kirjanpidosta, tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta. Käytät työssäsi nykyaikaisia menetelmiä – työkaverinasi voi olla ohjelmistorobottimme Aili. Et myöskään joudu mapittamaan yhtäkään paperia, sillä toimistomme on täysin paperiton! Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme kirjanpito- ja veroasioissa.

Pääset myös jakamaan osaamistasi työkavereillesi ja puolestaan oppimaan myös uutta heiltä. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan työtehtäviisi voi myös sisältyä taloushallinnon ja kirjanpidon prosessien tai järjestelmien kehitystehtäviä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta monipuolisista reskontra- ja kirjanpitotehtävistä sekä kokemusta tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta. Olet aktiivinen asiantuntija, jolla on palo palvella asiakasta sekä kyky sparrata kollegoidesi kanssa. Mikäli olet osallistunut taloushallinnon järjestelmien käyttöönottoihin tai olet toiminut talousjärjestelmän pääkäyttäjänä, on se suuri etu tässä tehtävässä. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on halu oppia uutta ja tartut innolla monipuolisiin tehtäviin niin asiakastoimeksiannoissa kuin kehitysprojekteissa.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken tämän lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla. Toimistollamme Kaivopihan kupeessa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa ehkäpä koko kaupungin parhaasta kattoterassista.

Mitä seuraavaksi?

Haasta itsesi ja lähetä hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään

23.2.2020. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis viipyilemättä!

Rekrytointiprosessi sisältää haastattelun, soveltuvuusarvioinnin sekä case-tehtävän. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä helmi- maaliskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Outsourcing Manager Laura Niini. Lauran tavoitat parhaiten sähköpostilla osoitteesta laura.niini@efima.com tai puhelimitse numerosta 040-7747771.