(Poistunut julkaisusta)

Accountant
3 Step IT Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Oletko 3 steppiä muita edellä? Miltä kuulostaa paikka alan johtavassa yrityksessä, ammattimaisessa työyhteisössä osana menestyjätiimiä?

Kestävä kehitys ja kiertotalous ovat liiketoimintamme keskiössä: elinkaaren hallintapalveluidemme avulla varmistamme, että IT-laitteista saadaan maksimaalinen hyöty niiden elinkaaren aikana. 

Menestys ei tule hampaat irvessä ja työpaikalla saa olla hauskaa. Siksi pidämme hierarkian matalana ja annamme kaikille mahdollisuuden itsenäiseen sekä joustavaan työskentelyyn. Kannustamme ja tuemme toisiamme, sillä haasteet ratkotaan yhteisvoimin. 

Etsimme jatkuvasti intohimoisia ihmisiä joukkoomme, sillä kasvujohteinen liiketoimintamme avaa mielenkiintoisia uusia tilaisuuksia. Olisi mukava tutustua myös sinuun ja katsoa millaisia kehittymismahdollisuuksia meillä olisi tarjota juuri sinulle!

Vahvistamme emoyhtiömme kirjanpitotiimiä ja etsimme uutta Kirjanpitäjää. Pienessä ja tehokkaassa taloushallinnon tiimissämme teet erilaisia kirjanpidon tehtäviä, ja olet mukana viemässä jatkuvasti kehittyvää yritystämme eteenpäin. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi ostolaskujen käsittelyä, jaksotuksia, tiliotteiden tiliöintiä, laskutusta ja matkalaskujen käsittelyä. Käytössämme olevia ohjelmia ovat mm. Microsoft Dynamics NAV, Palette, M2 ja OpusCapita.

Etsimme henkilöä, jolla tulisi oikean asenteen lisäksi olla:

 • Koulutusta: Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, esimerkiksi tradenomi.
 • Kokemusta: Muutaman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä.
 • Tarkkuutta: Pidät numeroista ja sinulla on järjestelmällinen sekä tarkka työskentelyote.
 • Itseohjautuvuutta: Olet oma-aloitteinen ja osaat keskittyä olennaiseen sekä organisoida työsi tehokkaasti aikataulupaineista huolimatta
 • Innokkuutta: Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä sekä itseäsi että tehtäviäsi
 • Joukkuepelaajan henkeä: Tiimityö sujuu sinulta mutkattomasti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 • Tietoteknistä osaamista: Olet kiinnostunut erilaisista tietojärjestelmistä ja ohjelmistojen omaksuminen on sinulle helppoa sekä mieluisaa. Sinulla on mahdollisesti kokemusta käytössämme olevista järjestelmistä
 • Hyvä kielitaito: Suomen kielen lisäksi sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito

Jotta voisit onnistua ja menestyä työssäsi, tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä, kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä: Rakennamme kestävämpää tulevaisuutta IT-laitteiden elinkaarta optimoiden ja käyttöikää pidentäen.
 • Mahdollisuuden kehittyä: Tuemme sinua työssäsi uusien asioiden oppimisessa ja ammatillisessa kehittymisessä.
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet: Luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustavaan sekä itsenäiseen työskentelyyn.
 • Hyvät edut: Mm. sairaskuluvakuutuksen ja hammashuollon, vapaasti valittavat työvälineet sekä työsuhdematkasetelit.
 • Positiivisen ja kannustavan ilmapiirin: Olemme energinen ja aktiivinen porukka, joka tekee yhdessä töitä, oppii uutta, harrastaa ja liikkuu sekä nauttii yhteisistä saavutuksista.
 • Hyvämaineisen yrityksen ja loistavat tulevaisuuden näkymät: Huippupaikan suomalaisessa kansainvälisessä kasvuyrityksessä.

 Käy kurkkaamassa menoamme TÄÄLTÄ

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.5.2019.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä perjantaina 10.5. klo 8:00-9:00 ja maanantaina 20.5.2019 klo 15:00-16:00 Hannele Oravaiselta (Group Accounting Manager) puh. 050 345 0554.

3 Step IT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut IT-laitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 676 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja palveluksessamme on noin 400 työntekijää. Viihtyisä ja moderni toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja meistä www.3stepit.com