Accountant Tuulilasivarikko Oy:lle
Carglass Tuulilasivarikko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

ACCOUNTANT, tule mukaan kasvavan yrityksen taloushallinnon tiimiin!

Tuulilasivarikko Oy on osa Belron-konsernia, joka on maailman johtava autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittynyt yritys. Belron työllistää yli 30.000 henkilöä 40 maassa, ja palvelimme vuonna 2019 yli 18 miljoonaa autoilevaa asiakasta. Suomessa on tällä hetkellä 20 Carglass® autolasikorjaamoa, ja olemme vahvassa kasvussa. Tuotteiden maahantuonnista ja tukkumyynnistä vastaa IHD-Glas omana liiketoiminta-alueenaan. Henkilöstömäärämme on noin 60 ja pääkonttorimme sijaitsee Raisiossa.

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisessa kirjanpitäjän tehtävässä kasvuyrityksessä? Etsimme asiakasyrityksellemme taloushallinnon tiimiin ammattitaitoista kirjanpitäjää (Accountant). Tule mukaan kansainväliseen organisaatioon!

Tehtävänkuvasi peruspilarit muodostuvat myyntilaskutuksesta, ostolaskujen käsittelystä, kassojen täsmäytyksestä, reskontrien hallinnasta, perinnästä sekä tilinpäätökseen liittyvistä avustavista töistä. Kehittyvässä organisaatiossa rooliasi voidaan muovata osaamisesi perusteella.

Sinulla on alalle soveltuva koulutus ja kokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti kirjanpidosta ja avustavista taloushallinnon työtehtävistä. Tietojärjestelmien käyttö sujuu sinulta mainiosti. Tehtävässä onnistuu henkilö, jolta löytyy aimo annos tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Asiakasyrityksessämme suunta on kasvua ja kehitystä kohti, joten uuden oppiminen ja muutosten kohtaaminen ovat sinulle mieluisia ilmiöitä.

Belron is a global company, and you will be working closely with your colleagues in the Group and Nordics. Fluency in English is thus required.

Työsuhde alkaa vuoden määräaikaisuutena suoraan Tuulilasivarikko Oy:lla, ja valitulla henkilöllä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee Raision pääkonttorilla, jossa pääset osaksi ammattimaista, rentoa ja innostavaa tiimiä. Tuulilasivarikko Oy on organisaatio, jossa ihmiset ovat tärkeitä ja työntekijöiden osaamiseen ja viihtyvyyteen todella panostetaan. Tarjoammekin sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä osaksi asiantuntevaa ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän meille ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.07.2020. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370399
  • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maarit Jolla (maarit.jolla (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Raisio