(Poistunut julkaisusta)

Accountant / taloushallinnon asiantuntija
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 239 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Oletko ulospäinsuuntautunut ja asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen ja halukas olemaan osa menestystarinaamme tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä etsimme nyt


Accountantia / Taloushallinnon asiantuntijaa


Helsingin pienten ja keskisuurten yritysten yksikköömme vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta ja asiakasneuvonnasta. 


Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, useamman vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä, kokemusta tilinpäätöksen laatimisesta sekä hyviä tiimityö- ja englannin kielen taitoja. Sinulla on konsultoiva ote, kyky ottaa asiakkaisiin kontaktia ja sinulle on tärkeää laadukas lopputulos aikataulupaineista tai useista samanaikaisista tehtävistä huolimatta.


Luemme eduksi pilvipohjaisten taloushallinnon järjestelmien osaamisen (erityisesti Netvisor), kokemuksen tilitoimistotyöskentelystä sekä ruotsin kielen taidon.


Meillä Azetsilla työhön suhtaudutaan intohimoisesti ja arvojemme mukaisesti: henkilökohtaisesti, täsmällisesti, vastuullisesti ja askeleen edellä. Panostamme henkilöstön koulutukseen, viihtyvyyteen ja hyvään työilmapiiriin. Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän sekä mukavan ja viihtyisän työympäristön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa, Elielinaukiolla.


Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi. Hae tehtävää viimeistään 20.8.2018. Lisätietoja tehtävästä saat Hannele Marjaselta, p. 040 178 4343 arkisin klo 9-15 välillä.