(Poistunut julkaisusta)

Accountant, kokoaikainen, Helsinki
Asiakasyritys / Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Kiinnostaisiko sinua työskennellä haastavien kirjanpidon tehtävien parissa mielenkiintoisessa kansainvälisessä yrityksessä? Haluatko hyödyntää työssäsi proaktiivista työskentelyotettasi ja taloushallinnon kokemustasi? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme kirjanpitäjä

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakasyrityksellemme kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykselle. 

Kirjanpitäjän roolissa toimit osana taloushallinnon yksikköä, joka yhdessä muiden kiinteistöalan ammattilaisten kanssa palvelee merkittäviä kotimaisia ja ulkomaisia kiinteistösijoittajia. Pääset työskentelemään kokonaisvaltaisessa kirjanpidon tehtävässä, jossa vastuullasi on myös tilinpäätöksien tekeminen. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä kehittymään taloushallinnon huippuosaajaksi! 

Pääasialliset tehtävät

  • Asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidon tekeminen itsenäisesti
  • Tilinpäätösten tekeminen
  • Muut taloushallinnon tehtävät

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa taloushallinnon tutkintoa
  • Kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksen tekemisestä
  • Sujuvaa suomen kieltä sekä hyvää englannin kielen kirjallista osaamista
  • Kiinnostus ja kokemus kiinteistöalan kirjanpidosta nähdään eduksi

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden päästä kehittymään taloushallinnon asiantuntijaksi sekä kerryttää arvokasta työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä
  • Hyvän perehdytyksen
  • Mahdollisuuden toimia osana yrityskulttuuria, joka pohjautuu arvoon ”Passion for Colleagues and Clients”


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.10.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.