(Poistunut julkaisusta)

Accountant - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
NETS on erikoistunut digitaalisten maksujen välittämiseen. Yhdistämme pankit, yritykset ja kuluttajat digitaaliset maksut mahdollistavalla kansainvälisellä verkostollamme. Toimintamme kattaa kaikki Pohjoismaat ja tarjoamme laajan valikoiman kauppiaspalveluja, korttipalveluja ja maksuliikepalveluja. Jokaisen palvelumme ja ratkaisumme taustalla on selkeä lupaus: sujuvia maksuja, kattavia verkostoja ja loistavia ideoita upeilta ihmisiltä. Löydät lisätietoa Netsin toiminnasta konsernin sivuiltamme www.nets.eu Haemme nyt Helsingin Vallilassa sijaitsevaan toimipisteeseen kirjanpitäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Kolmihenkisen tiimin jäsenenä pääset työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa korttimaksamisen eturintamassa. 
Työnkuvaasi kuuluvat ensisijaisesti kauppiaiden, pankkien ja kansainvälisten korttiyhtiöiden välisten maksutapahtuma-aineistojen kirjanpito ja raportointi. Lisäksi vastaat yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa Netsin Suomen liiketoiminnan tuloksen ja taseen analysoinnista sekä tase-erittelyistä ja täsmäytyksistä. Korttimaksamisen asiantuntijana tulet olemaan liiketoiminnan tukena monipuolisissa kehitysprojektitehtävissä, esim. automatisointi- ja robotiikkaprojektit. Sinulla on myös aktiivinen rooli kirjanpitoprosessiemme kehittämisessä. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista tutkintoa (esim. Tradenomi/BBA), sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi arvostamme vahvaa ymmärrystä kirjanpitoprosesseista, sekä tarkkaa ja analyyttistä työskentelytapaa. Hyvä englannin kielen taito ja MS Excelin edistynyt osaaminen ovat edellytyksinä tehtävässä menestymiselle. Kokemus pankki- tai korttimaksutoimialalta katsotaan eduksi. Luonteeltasi olet proaktiivinen, tiedonhaluinen, joustava ja positiivinen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Sofia Hampf, puh. 030 6090 544/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarkastamme luottotiedot valittavilta henkilöiltä.