(Poistunut julkaisusta)

Accountant / Finance specialist
Thermia Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Haemme nyt Sinua, toimeen tarttuva ja tiimihenkinen

Accountant / Finance specialist

Vastaat Thermian Suomen toimintojen taloushallinnosta ja työnkuvaasi kuuluu raportointiin, analysointiin sekä ulkoiseen laskentaan liittyvät tehtävät. Monipuolisessa tehtävässä vastaat osto- ja myyntireskontran hoitamisesta, palkanlaskennasta, ALV-asioista, sekä muista päivittäisistä taloushallinnollisista toiminnoista, kuten perintä- ja maksumuistutusasioiden hoitamisesta. Neuvot henkilöstöä taloushallinnon kysymyksissä ja vastuullasi on myös muita hallinnollisia tehtäviä. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä Ruotsin pääkonttorin talousyksikön kanssa. Toimistomme sijaitsee Espoossa (Tapiola).
 
Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ulkoisen laskennan tehtävistä, tuntemusta kirjanpito- ja verolainsäädännöstä sekä soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi). Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, etuna on ruotsin kielen taito. Henkilönä olet asiakaspalveluhenkinen, analyyttinen ja sinulla on kykyä linkittää talousasiantuntijuuttasi liiketoimintaamme tukemaan.  Toivomme sinulta itsenäistä, energistä ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta sekä tiimihenkeä.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn jatkuvasti kehittyvällä energia-alalla. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan liiketoimintamme kehittymiseen Suomessa. Tiimimme on pieni ja yhteen hiileen puhaltava. Teemme työtä vankalla ammattitaidolla, mutta sopivan rennolla otteella.
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Toni Koskinen, p. 040 742 7525 sekä Thermian Suomen toimitusjohtaja Jaakko Tomminen, p. 040 503 7080. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna viimeistään3.2.2021 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi.