(Poistunut julkaisusta)

Accountant / Cramo Oyj, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

 
Cramo on Euroopan toiseksi suurin vuokrausalan yritys, joka on erikoistunut kone- ja laitevuokraukseen, vuokraukseen liittyviin palveluihin sekä siirtokelpoisten tilojen vuokraukseen. Cramo toimii 14 maassa ja sillä on noin 300 toimipistettä. Cramolla on noin 2 500 työntekijää, ja vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 729,5 miljoonaa euroa. Cramo on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.cramogroup.com/fi

Cramo Adapteo -divisioona tarjoaa korkealaatuisia siirtokelpoisten tilojen vuokrauspalveluita toimisto-, päiväkoti-, koulu-, majoitus- ja tilaisuuskäyttöön Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Liettuassa ja Virossa. Asiakkaita meillä on sekä yksityisellä että julkisella sektorilla ja vuoden 2017 myynti oli 127 MEUR.

Etsimme nyt uuteen tehtävään Vantaalle sinua tilinpäätöstaitoinen

Accountant

vastaamaan Cramo Adapteo -divisioonan ulkomaisten tytäryhtiöiden pääkirjanpidosta.

Tehtäviisi kuuluu pääkirjanpidon lisäksi kuukausiraportointi, tilinpäätökset, veroilmoitukset, viranomaisraportointia sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Divisioonaamme kuuluu tytäryhtiöitä mm. Norjasta ja Tanskasta, joiden paikallisen kirjanpitolainsäädännön mukaisen tilinpäätöksen sekä veroilmoituksen toteuttaa ulkoinen yhteistyökumppanimme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta kirjanpidosta. Kokemuksen kansainvälisestä työympäristöstä sekä IFRS:n parista katsomme eduksesi. Olet työskentelytyyliltäsi järjestelmällinen sekä tarkka ja haluat oppia uutta sekä kehittyä edelleen. Sinulla on erinomainen englannin kielen taito, muiden pohjoismaisten kielten osaaminen on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jonka monipuolisen kokonaisuuden rakentamiseen ja työn sisältöön pääset vaikuttamaan myös itse. Menestyksesi tukena on mm. kannustava ja hyvän yhteishengen omaava organisaatiomme.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 9–17 Cramo Adapteon Kim von Gerich puh. 040 679 2660 ja MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 25.11.2018 mennessä.