(Poistunut julkaisusta)

Accountant / Cramo Adapteo, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019


Cramo Adapteo on osa Cramo-konsernia, ja tarjoaa korkealaatuisia siirtokelpoisten tilojen vuokrauspalveluita toimisto-, päiväkoti-, koulu-, majoitus- ja tilaisuuskäyttöön Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Liettuassa ja Virossa. Asiakkaita meillä on sekä yksityisellä että julkisella sektorilla ja vuoden 2017 myynti oli 127 MEUR. Lisätietoja: www.cramoadapteo.fi

Cramo Adapteon tuleva pörssilistautuminen: Syksyllä 2018, konsernin siirtokelpoisten tilojen liiketoiminta vahvistui Nordic Modular Group yrityshankinnan myötä. NMG lisää merkittävästi kilpailukykyä Pohjoismaissa ja luo perustan kansainväliselle laajenemiselle. NMG:n liikevaihto oli vuonna 2017 yhteensä 779 miljoonaa Ruotsin kruunua. Cramon hallitus ilmoitti joulukuussa 2018, että se tähtää siirtokelpoisten tilojen eriyttämiseen osittaisjakautumisella. Cramo Adapteon erillislistaaminen pörssiin on määrä toteuttaa vuoden 2019 puolivälissä.  

Etsimme nyt uuteen tehtävään Vantaalle sinua tilinpäätöstaitoinen

Accountant

vastaamaan Cramo Adapteo -divisioonan tytäryhtiöiden pääkirjanpidosta.

Tehtäviisi kuuluu pääkirjanpidon lisäksi kuukausiraportointi, tilinpäätökset, veroilmoitukset, viranomaisraportointia sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Divisioonaamme kuuluu tytäryhtiöitä mm. Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Saksasta, joiden paikallisen kirjanpitolainsäädännön mukaisen tilinpäätöksen sekä veroilmoituksen laadinnassa sinua avustaa ulkoinen yhteistyökumppanimme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta kirjanpidosta kansainvälisessä ympäristössä, mieluiten konsernissa joka laatii tilinpäätöksen IFRS-standardien mukaisesti. Olet työskentelytyyliltäsi järjestelmällinen sekä tarkka ja haluat oppia uutta sekä kehittyä edelleen. Sinulla on erinomainen englannin kielen taito, muiden pohjoismaisten kielten osaaminen on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa, jonka monipuolisen kokonaisuuden rakentamiseen ja työn sisältöön pääset vaikuttamaan myös itse. Menestyksesi tukena on mm. kannustava ja hyvän yhteishengen omaava organisaatiomme.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 9–17 Cramo Adapteon Kim von Gerich puh. 040 679 2660 ja MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta viimeistään 18.2.2019 mennessä.