Accountant / BestDrive Finland Oy, Helsinki
MPS-Yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

BestDrive Finland Oy on saksalaiseen Continental AG-emoyhtiöön kuuluvan Continental Rengas Oy:n tytäryhtiö Suomessa. Toimimme 15 liikkeellämme eteläisessä Suomessa kattavalla tuote- ja palveluvalikoimalla. Kevyen kaluston rengas- ja autohuoltopalveluiden lisäksi tarjoamme myös raskaan kaluston palveluita. Toiminta-ajatuksemme mukaisesti tarjoamme autoilijoille kattavat palvelut saman katon alta useimmissa liikkeissämme, huippukoulutetun ja palvelualttiin 70 henkilömme toimesta liikevaihdon ollessa n. 11,5 miljoonaa euroa 2020. www.bestdrive.fi.

Vuonna 1871 perustetun Continental AG-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 37,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä yli 230 000 58 eri maassa. Teknologiajohtajien joukkoon kuuluvana rengasvalmistajana Continental tarjoaa laajan tuotevalikoiman henkilöautoille, hyötyajoneuvoille, erikoisajoneuvoille ja kaksipyöräisille. Suomessa yritys on toiminut jo vuodesta 1976. www.continental.fi.

Olisitko sinä uusi

kehittämishenkinen ja yhteistyökykyinen

Accountant

Vastaat tässä tärkeässä roolissa BestDrive Finland Oy:n kirjanpidosta ja siihen kuuluvasta raportoinnista. Tuet organisaatiota ulkoiseen laskentaan liittyvissä kysymyksissä ja osallistut budjetointiin. Varmistat, että talouden prosesseihin liittyvä data on täsmällistä ja saatavilla oikea-aikaisesti. Olet kiinnostunut digitalisaation ja automaation tuomista mahdollisuuksista. Raportoit tässä roolissa Business Controller, Finance & Controlling Team Lead:lle.

Toimintatyyliltäsi olet itseohjautuva, toimit mielellään muiden kanssa osana kansainvälistä työyhteisöä ja uusien teknologioiden hyödyntäminen on sinulle luontevaa. Otat omistajuutta vastuualueestasi, työskentelet joustavasti ja omaat läpivientikyvykkyyttä. Teet tarkkuutta vaativaa työtäsi laadukkaasti, mutta näet metsän puilta. Voit olla kokeneempi tai urasi alkuvaiheessa oleva, tärkeintä on motivaatio ja halu oppia ja kehittyä työssäsi.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset

•    muutaman vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä. Arvostamme kokemusta kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä. 

•    soveltuvan kaupallisen koulutuksen 

•    sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

•    hyviä IT-taitoja, kokemus SAP:ista on eduksesi

•    analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä

•    vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen roolin kansainvälisessä ja dynaamisessa ympäristössä. BestDrive Finland on kasvuyritys ison konsernin sisällä, joten meillä on mahdollisuus tehdä työtä monipuolisesti ja kasvaa asiantuntijana yhdessä organisaation kanssa. 

Kiinnostuitko? Jos jokin asia mietityttää, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Business Controller, Finance & Controlling Team Lead Niklas Luoma, tel. +358 50 381 4823 ma 12.7 klo 9-12 sekä MPS-konsultti Liisa Kirjavainen ma 2.8. klo 12-14 puh. +358 20 746 9423.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi MPS Uratorilla uratori.mps.fi viimeistään 8.8.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot