(Poistunut julkaisusta)

Accountant, Accounts Payable
Finnlines Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme nyt Finnlines-konsernin talousosastolle kahta taloushallinnosta kiinnostunutta henkilöä kirjanpidon avustaviin tehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun asti. Toimipisteesi tulee olemaan pääkonttorillamme Vuosaaren satamassa Helsingissä.

Monipuoliset ostoreskontran työtehtävät Accounts Payable -tiimissä pitävät sisällään esimerkiksi:

  • laskujen skannausta, esikirjaamista ja arkistointia
  • postin/sähköpostin käsittelyä
  • yhteydenpitoa osto-osastoon, yhtiön eri yksiköihin sekä toimittajiin
  • muita mahdollisia ostoreskontraan liittyviä tehtäviä

Näiden kahden esikirjaukseen keskittyvän henkilön lisäksi haemme tiimiimme vahvistusta noin vuoden pituisen opintovapaan ajaksi. Tässä tehtävässä toimenkuvaan kuuluu yllämainittujen tehtävien lisäksi myös laskujen tarkastusta, tiliöintiä ja kohdistamista ostotilauksiin.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mukavan ja osaavan tiimin tuen työllesi sekä mahdollisuuden esimerkiksi vastavalmistuneelle oppia taloushallinnon perustehtäviä syvemmin. Finnlinesin toiminta osana Grimaldi-konsernia on pitkäjänteistä ja mahdollistaa vakaan taloudellisen aseman.

Odotamme sinulta:

Soveltuvan kaupallisen koulutuksen lisäksi odotamme sinulta tuntemusta arvonlisäverotuksesta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus vastaavista taloushallinnon tehtävistä on myös eduksi. Lisäksi odotamme sinulta tarkkuutta, rutiininsietokykyä, huolellisuutta sekä nopeutta.

Olet motivoitunut oppimaan uutta ja sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön. Olet valmis itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet myös hyvä tiimityöskentelijä. Olet lisäksi taitava eri tietojärjestelmien ja ohjelmistojen käytössä.

Innostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa AP-tiimin esimies Process Owner Sari Puokka, puh 050 565 4594, perjantaina 31.1.2020 klo 14-15 ja torstaina 6.2.2020 klo 16-17.

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, toimi nopeasti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 25.2.2020 alla olevan linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja milloin olet valmis aloittamaan.

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kotisivumme 
LinkedIn  
Twitter