(Poistunut julkaisusta)

Account Manageriksi Studentworkille!
Studentwork Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

”We believe in graduates – they inspire companies to become better”. Me studentworkiläiset olemme työelämän agentteja auttaen nuoria osaajia, opiskelijoita ja vastavalmistuneita löytämään oman alansa ensimmäiset asiantuntijatehtävät ja sitä kautta luomaan merkityksellisiä työuria. Me uskomme uransa alkutaipaleella olevien osaajien potentiaaliin sekä tuoreimpaan substanssiosaamiseen ja osaamme sanoittaa ne tavalla, että uusia työuria syntyy vuosittain tuhansia!

Account Manager – oletko sinä etsimämme rohkea myynnin tuloksentekijä?

Etsimme useampaa tulosnälkäistä Account Manageria Helsingin myyntitiimiimme. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan syksyn 2019 aikana. 

Meillä jokaisella Studentworkilaisella on oma ja tärkeä paikkamme, mutta Account Managerina sinun työsi on yksi tärkeimmistä rooleista organisaatiossamme. Account Managerina olet usein ensimmäinen kontakti B2B-asiakkaillemme. Tärkeimmät tehtäväsi ovat Studentworkin tuotteiden ja palvelumallien aktiivinen myynti uusille ja jo olemassa oleville asiakkaillemme kasvutavoitteidemme mukaisesti sekä luoda maan parhaita asiakaskokemuksia jokaisessa kohtaamisessasi. Me haluamme, että meidät muistetaan myös siitä, että elämme arvojamme mukaan myös asiakastyössämme. 

Uskomme aktiiviseen ja tavoitteelliseen myyntityöhön, sillä haluamme olla asiakkaidemme ajatuksissa ensimmäisenä vaihtoehtona, kun he tarvitsevat uusia osaajia. Työn monipuolisuuden ja mielekkyyden mahdollistamiseksi myyjiemme asiakaskorit koostuvat monen eri alan toimijoista ja Account Managerina sinulla on sen kehittämiseen täysi valta ja vastuu. Toimit kaikissa toimeksiannoissa tiiviissä yhteistyössä meidän rekrytointitiimin tehojoukon kanssa.

Työssäsi Account Managerina

  • Vastaat oman asiakaskorisi rakentamisesta ja kehittämisestä
  • Prospektoit ja tunnistat potentiaalisia asiakkaita
  • Tapaat rekrytoinnista vastaavia päättäjiä tavoitteiden mukaisesti
  • Teet ratkaisuehdotuksen asiakkaan tarpeen pohjalta
  • Konsultoit ja tuet aktiivisesti asiakkaitamme rekrytointitarpeiden osalta

Toivomme paljon…
Me tahdomme olla asiakkaidemme tarpeiden paras ratkoja – se toimija, joka on ensimmäisenä mielessä, kun on tarve nuorelle osaajalle. Toivomme sinulla olevan jo hieman kokemusta B2B-ratkaisumyynnin parista. Toki, jos omaat muuta relevanttia kokemusta, kuulemme sinusta hyvin mielellämme silloinkin. Olet innovatiivinen, intohimoisesti työhön suhtautuva tekijä ja osaat asettaa itsellesi nälkäisiä tavoitteita, joiden avulla rakennamme kasvua. Meidän tekemistä ohjaa vahva tekemisen draivi, toimeliaisuus, muutoskyvykkyys sekä tuloshakuisuus. Koska loppupeleissä ”It’s all about the people”, tykkäät paljon ihmisistä.  

Olemme kansainvälinen konserni ja niin ovat osa asiakkaistammekin, joten odotamme sinun kommunikoivan suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. Lisäksi sinulla tulisi olla voimassa oleva ajokortti. Me tarjoamme yhteiskäyttöautot.

…mutta tarjoamme enemmän
Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat ihmisemme (käy vaikka vilkaisemassa Instamme) ja kultuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että ihan tosissaan kannustamme kaveria, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta ja tietysti riemuitaan asian vaatimalla suuruudella. Näiden lisäksi meillä parhaita asioita ovat kannattavasti kasvava yritys sekä valtakunnallisestikin äärettömän merkityksellinen työ. Jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka tosissaan töitä teemmekin, meille on todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista!

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.9.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoijamme Emmi Telanne (p. 040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.