(Poistunut julkaisusta)

Account Manageriksi Studentworkille Tampereelle!
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020
Account Manager – oletko sinä etsimämme rohkea myynnin tuloksentekijä Tampereen toimistollemme?

Etsimme ratkaisukeskeistä ja tulosnälkäistä Account Manageria vahvistuksesi Tampereen myyntitiimiimme. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

Meillä jokaisella Studentworkilaisella on oma ja tärkeä paikkamme, mutta Account Managerina sinulla on yksi tärkeimmistä rooleista kasvumatkamme mahdollistajana. Account Managerina olet usein ensimmäinen kontakti B2B-asiakkaillemme. Tärkeimmät tehtäväsi ovat Studentworkin palveluiden aktiivinen myynti uusille ja jo olemassa oleville yritysasiakkaillemme kasvutavoitteidemme mukaisesti sekä luoda maan parhaita asiakaskokemuksia jokaisessa kohtaamisessasi. Tehtävissäsi Account Managerina tunnistat potentiaalisia asiakkaita prospektoimalla, sovit asiakastapaamisia, tapaat rekrytoinnista vastaavia päättäjiä, tuet yritysasiakkaitamme rekrytointitarpeiden osalta ja luot uusia myyntimahdollisuuksia sekä ratkaisuehdotuksia.

Uskomme aktiiviseen ja tavoitteelliseen myyntityöhön, sillä haluamme olla ”top of mind” asiakkaidemme ajatuksissa, kun he tarvitsevat uusia osaajia. Työn monipuolisuuden ja mielekkyyden mahdollistamiseksi myyjiemme asiakaskorit koostuvat monen eri alan toimijoista ja Account Managerina sinulla on sen kehittämiseen täysi valta ja vastuu. Toimit kaikissa toimeksiannoissa tiiviissä yhteistyössä meidän rekrytointitiimin tehojoukon kanssa.

Tampereen tiimimme Pinninkatu 55:ssa on tiivis 6 henkilön myynnin ja rekrytoinnin ammattitaitoinen porukka. Tästä tiimistä tekee erityislaatuisen aitous, tavoitteellinen tekeminen sekä tietenkin erinomainen huumorintaju ja lentävät letkautukset. Erityisesti yhdessä tekeminen ja toisten huomioiminen korostuvat tässä tiimissä.

Työssäsi Account Managerina
  • Vastaat oman asiakaskorisi rakentamisesta ja kehittämisestä
  • Prospektoit ja tunnistat potentiaalisia asiakkaita
  • Tapaat rekrytoinnista vastaavia päättäjiä tavoitteiden mukaisesti ja vastaat aktiivisesta asiakasyhteydenpidosta
  • Teet ratkaisuehdotuksen asiakkaan tarpeen pohjalta ja haet rohkeasti päätöksiä
  • Konsultoit ja tuet aktiivisesti asiakkaitamme rekrytointitarpeiden osalta
Etsimällämme Account Managerilla on
  • Kokemusta B2B-ratkaisumyynnistä tai muuta näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä
  • Kunnianhimoa asettaa itselle korkeita tavoitteita, sinnikkyyttä saavuttaa asetetut tavoitteet sekä halua menestyä omassa roolissaan
  • Kiinnostusta toimialaa kohtaan sekä kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta, toimeliaisuutta sekä kykyä elää muutoksessa
  • Halu elää arvojemme mukaisesti
  • Ajokortti ja sujuva suomen kielen taito

Näistä syistä meillä viihdytään 
Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa! Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat ihmisemme ja kulttuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että me ihan tosissamme kannustamme kollegoita, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat sekä tietysti juhlimme onnistumisia asian ansaitsemalla tavalla. Näiden lisäksi olemme kannattavasti kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen ja jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Lue meidän myyntijohtajan Antti Jussilan ajatuksia myynnin johtamisesta kasvualalla.

Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista!

Niin, ja työporukkamme on aivan priimaa. Käy tsekkaamassa meininkiämme Instagramissa ja Linkedinissä: Studentwork Finland!

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 29.3.2020. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Talent Acquisition Manager Emmi Manneriin, puh. 040 358 4527, emmi.manner@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.