Account Manager

Saranen Consulting Oy
Tietoa tehtävästä

Aikaansaava B2B-myynnin ja asiakkuuksien ammattilainen rekrytoiviin koulutusohjelmiin!

Kiinnostaako sinua työelämän osaamistarpeiden muutos sekä sen vaikutus yritysten liiketoimintaan? Osaatko sparrata johtoa rekrytointihaasteissa ja oivalluttaa heille parhaita toimintatapoja rekrytointiprosessien läpivientiin? Haluatko myydä palveluita, jotka vaikuttavat yksilöiden työuriin ja yritysten kilpailukykyyn? Etsimme nyt osaavaan tiimiimme B2B-myynnin asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä voit työskennellä sijaintisi mukaan joko Oulusta, Jyväskylästä, Lappeenrannasta, Tampereelta tai Vaasasta käsin. Toimimme pääosin virtuaalisesti, mutta tehtävä edellyttää ajoittaista matkustusvalmiutta.

Saranen on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään ja ihmisiä uusiin töihin. Loimme viime vuonna yhdessä kumppaneidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 2300 osaajaa.

Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 asiantuntijan joukko, ja työtämme ohjaavat arvomme vaikuttavuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo. Olemme sekä tavoitteellisia että välittäviä tiimipelaajia, joille tiimin suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutukset. Asiakkaidemme – niin yritysten kuin yksilöidenkin – haasteiden ratkaiseminen yhdessä on toimintamme lähtökohta, ja toivomme, että myös sinua motivoi työn merkityksellisyys!

Haemme nyt Account Manageria johtamaan ja kasvattamaan nykyasiakkuuksia sekä avaamaan uusia asiakkuuksia

Sinulla on vastuullinen rooli merkittävien nykyasiakkuuksien johtamisessa ja kasvattamisessa sekä uusien asiakkuuksien avaamisessa. Toimit isojen yritysten johdon sparraajana, keskustelukumppanina ja luottokontaktina. Asiakkuuksien kasvattamiseksi linkität yritysten eri yksiköissä toimivat yhteyshenkilöt ja eri alueilla toimivat asiantuntijamme keskustelemaan osaamistarpeista ja erilaisista palveluratkaisuista. Olet projektitiimien tukena projektien myyntivaiheessa ja pidät mielelläsi useita lankoja käsissä samanaikaisesti. Draiverinasi tässä työssä on erityisesti halu palvella asiakkaitamme laadukkaasti ja varmistaa sykähdyttävä palvelukokemus.

Tässä työssä menestyt, jos:

 • haluat kehittyä myynnin ammattilaisena yhdessä asiakkaiden ja tiimin kanssa,
 • olet perehtynyt asiakaslähtöiseen B2B-myyntiin palvelualalla, ja sinulla on kerätyt näytöt onnistumisista,
 • sinulla on näyttöjä asiakkuuksien kasvattamisesta ja asiakkuusjohtamisesta tai uusasiakashankinnasta,
 • henkilöstö-, rekrytointi- tai IT-ala ovat sinulle tuttuja,
 • nautit tavoitteiden saavuttamisesta ja tiimityöstä,
 • otteesi myynnin ja oman työn johtamiseen on energinen ja systemaattinen,
 • pidät muuttuvassa ympäristössä toimimisesta ja nautit siitä, että sinulla on monta rautaa tulessa ja
 • sinulla on soveltuva yliopisto- tai AMK-tutkinto.

Miksi Saranen?

 • Markkinajohtajan konseptit työsi tueksi, osaavan markkinointitiimin tuen myymillesi palveluille ja työkalut, joista myynnin onnistuminen ei ainakaan jää kiinni
 • Palvelut, joita on palkitsevaa myydä: tuloksellisuus ja kysyntä ovat kohdallaan
 • Työ mielenkiintoisten IT- ja teknologia-alan asiakkaiden sekä vaikuttavien sidosryhmien kanssa
 • Aidosti merkityksellinen työ, jossa näet päivittäin, että tekemiselläsi on ihmisten ja yritysten kertomuksissa ratkaiseva vaikutus
 • Työhösi tukea Sarasen huippuasiantuntijoilta, jotka ovat aina valmiita auttamaan
 • Runsaasti oppimismahdollisuuksia – parhaat nauttivat kehittymisestä huipullakin!
 • Työyhteisö, jolle yhdessä tekeminen, uusien asioiden rohkea kokeileminen ja jatkuva kehittyminen ovat sydämen asioita. Meillä järjestetään aikaa ilolle, ja arvostamme kokonaisen elämän yksilöllistä tasapainoa.

Kiinnostuitko?

Jos tahdot kasvaa kanssamme, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen videohakemus itsestäsi. Kerro hakemuksessasi, miten kokemuksesi vastaa työtehtävän vaatimuksia ja mitä muuta osaamista toisit mukanasi työyhteisöömme.

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 18.4!

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Director, Recruitment Programs, Central Finland Mirja Hosionaho, puh. 044 238 2144. Mirjan tavoitat parhaiten to 1.4. klo 13.30–15, to 8.4. klo 14.30–16.00 ja ke 14.4. klo 14.30-16.00.

Jätä hakemuksesi meille tästä linkistä.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta