Account Manager

foodora
Tietoa tehtävästä

“Meillä on aivan upea positiivinen ja toisiaan tsemppaava tiimi ja koen, että kaikilla on aina kiva fiilis tulla töihin. Maanantai ei koskaan tunnu maanantailta näiden henkilöiden kanssa!" (Henkilöstökysely 02/2021) Meillä ei ole väliä tuletko töihin kauluspaidassa vai hupparissa, kunhan tulet omana itsenäsi!

Meillä pääset mukaan nopeatempoiseen ja kunnianhimoiseen työskentelykulttuuriin. Tehokkaan työskentelyn vastapainoksi tarvitsemme hauskanpitoa: järjestämme yhteisiä etälounaita sekä virkistäydymme erilaisten virtuaalisten tapahtumien ja liikuntatuokioiden parissa. Tilanteen salliessa tulemme jälleen syömään lounasta porukalla ja nauttimaan bilismatseista kahvitauon lomassa.

Meillä saat maukkaita etuja brändiltämme foodoralta sekä muita loistavia työntekijäetuja, kuten esimerkiksi säännölliset Team Eventit, sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun. Tällä hetkellä työskentelemme pääosin etänä, mutta töitä meillä on aiemminkin saanut tehdä vapaasti niin kotona kuin toimistolla, mikä itsestä tuntuu parhaalta. Toimivat työvälineet tekevät etätyöskentelystä mutkatonta. Meille on erityisen tärkeää pitää omistamme huolta, joten olemme lisäksi vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella sekä vapaa-ajan matka- ja matkatavaravakuutuksella.

Kasvamme huikeaa vauhtia ja laadukkaan toiminnan takaamiseksi etsimme nyt 2 uutta Account Manageria vahvistamaan tiimiämme!

Tällä hetkellä Account Management-tiimissä työskentelee 19 huippua Account Manageria, sekä osaavat Regional Managerit Jenna Turussa, Mikko Tampereella, Jori Helsingissä ja Erik Espoossa/Vantaalla. Tällä hetkellä etsimme lisävahvistuksia etenkin Espoon/Vantaan sekä Tampereen tiimeihin.

Roolissa keskityt B2B-lisäpalvelumyyntiin sekä asiakasportfolioiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Työ sisältää normaalisti matkustamista useamman päivän viikossa, mutta nykyisen tilanteen vuoksi tapaamiset ovat tällä hetkellä pitkälti etänä. Mikäli vauhdikas ja monipuolinen työ osana huippua organisaatiokulttuuria kuulostaa siltä mitä olet etsinyt – kerro meille itsestäsi pian!

Työtehtäviisi kuuluvat:

  • Aktiivinen B2B-lisäpalvelumyynti foodoran laajalle ravintolayhteistyökumppaniverkostolle
  • Portfoliosi kokonaisvaltainen vastuu ja sen jatkuva kehittäminen
  • Pitkäaikaisten kumppanuuksien varmistaminen erinomaisella asiakaspalvelulla ja aktiivisella otteella

Avaimet tehtävässä menestymiseen tarjoavat:

Aikaisempi kokemus B2B-asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä aktiivinen ja myynnillinen ote luo erinomaisen pohjan, jotta voit menestyä, kasvaa ja kehittyä tässä roolissa. Tulevat kollegasi ja esimiehesi arvostavat sinussa tehokkuutta, oma-aloitteisuutta sekä halua parantaa suoritustasi jatkuvasti. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa sekä B-ajokorttia. Katsomme eduksi työkokemuksen ravintola-alalta ja/tai alustataloudesta. Pitkää ja mustavalkoista CV:tä tärkeämpää meille on kuitenkin asenteesi, persoonasi ja kehittymispotentiaalisi.

Mitä me tarjoamme sinulle:

  • Tilaisuuden päästä kasvattamaan ja muokkaamaan pinnalla olevaa ja kovalla tahdilla kehittyvää toimialaa
  • Monipuolisen roolin, joka tarjoaa takuuvarmasti haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Aiemmin roolista on edetty mm. Regional Managerin tehtävään.
  • Vakituisen ja pitkäaikaisen roolin vahvasti kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä
  • Joustavuutta ja autonomiaa toteuttaa työtäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
  • Kilpailukykyisen kompensaation pohjapalkalla ja provisiolla sekä loistavat työsuhde-edut mm. Liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun, maukkaita etuja brändiltämme foodoralta
  • Loistavat puitteet työnteolle toimistossamme Pasilassa moderneilla työvälineillä

Innostuitko? Tulevat kollegasi odottavat sinua jo innolla, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta