(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
LAK Real Estate

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Rahtitie 3, 01530 Vantaa
Haku-DL: keskiviikko 27.1.2021

LAK Real Estate etsii kunnianhimoista Account Manageria työskentelemään toimitilojen vuokrauksen parissa. Olet vastuussa toimisto- ja logistiikkatilojen vuokrausneuvotteluista ja kontaktoit aktiivisesti uusia asiakkaita sekä buukkaat omat tapaamisesi. Tapaat potentiaalisia asiakkaita ja kehität jo olemassa olevia asiakassuhteitasi löytämällä heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Kansainvälinen asiakaskunta on pääasiassa pääkaupunkiseudulla. 

Tässä tehtävässä menestyt, jos pidät aktiivisesta ja tavoitteellisesta työskentelystä. Aiempaa kokemusta alalta et tarvitse, vaan sinut perehdytetään tehtävään ja toimialaan. Tuleva tiimisi ja esimiehesi arvostavat sinussa business-ymmärrystä ja yrittäjähenkisyyttä. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme LAK Real Estate palvelukseen. Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde vakituinen. Toivottu aloitusajankohta on helmikuu tai maaliskuu 2021.
 

LAK Real Estate tarjoaa: 

 • Erittäin kilpailukykyisen kompensaation

 • Monipuolisen myyntiroolin, joka tarjoaa haasteita ja tulevaisuuden kehittymismahdollisuuksia

 • Joustavuutta ja autonomiaa toteuttaa työtäsi, jossa lopputulos ratkaisee - LAKilla ei mikromanageerata eikä tuijoteta työaikojasi

 • Asiantuntevat ja rennot kollegat - töitä tehdään tehokkaasti ja hyvällä sykkeellä

 • Lisäksi muut perinteisemmät edut, kuten puhelin- ja virike-etu, autopaikka sekä lentokenttäetuja
   

Hakijalta odotetaan: 

 • Korkeakouluopintoja (AMK tai yliopisto) 

 • Aiempaa työkokemusta myyntityöstä, aiempi kokemus toimitilojen vuokraamisesta on eduksi

 • Ratkaisukeskeisyyttä ja kunnianhimoa myyntiä kohtaan 

 • Business-ymmärrystä sekä tavoitteellista, rohkeaa ja sinnikästä työskentelyotetta

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
   

Oletko valmis haasteeseen? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi pdf-muodossa tänne: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/72278/create/ viimeistään keskiviikkona 27.1.2021. Lisääthän hakemukseesi mahdollisen aloitusajankohdan sekä alustavan palkkatoiveesi. Voit halutessasi lähettää myös videohakemuksen.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, mutta käymme kaikki hakuajalla saapuneet hakemukset läpi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Recruitment Manager Laura Seppä (p. 040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi). Parhaiten tavoitat puhelimitse torstaina 21.1 klo 12.30-13.30 ja maanantaina 25.1 klo 14.00-15.00.