(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

HANZA is an innovative and fast growing, industrial, business partner in manufacturing. The company offers a unique combination of advisory services and tailor-made manufacturing solutions, enabling increased growth and profitability for customers. They deliver products from own manufacturing sites with complete solutions in mechanics, electronics, cabling and final assembly.
HANZA was founded in 2008 and has grown to a billion company. They currently have operations in Sweden, Finland (Heinävesi and Iisalmi), Estonia, Poland, the Czech Republic, Germany and China with close to 2 000 employees.

Haemme nyt HANZAN organisaatioon teknisen taustan omaavaa Account Manageria vakituiseen työsuhteeseen. HANZA Groupin Suomen tehtaat sijaitsevat Iisalmessa ja Heinävedellä, mutta asiakkuuksien hoito ei vaadi päivittäistä läsnäoloa tehtailla, joten asuinpaikkasi voi olla esimerkiksi Kuopiossa tai muualla tehtaiden lähiseuduilla.

Työssäsi tulet toimimaan asiakasrajapinnassa vastaten operatiivisesta asiakastoiminnasta teknologiateollisuudessa toimivien asiakkaiden kanssa. Huolehdit tuotteiden tarjouslaskennasta, uusien tuotteiden tuotantoon saamisesta sekä yleisestä asiakassuhteiden kehittämisestä. Vastaat siitä, että kommunikointi tuotantomme sekä asiakkaan yhteyshenkilöiden välillä sujuu sulavasti ja aukottomasti.

Etsimällämme tekijällä on ymmärrystä ja näkemystä metalliteollisuuden tuotannosta sekä aiempaa kokemusta asiakkuuksien hoidosta ja kasvattamisesta. Myös aiempi näyttö myyntihenkisyydestä luetaan hakijalle eduksi.

Jotta onnistut ja viihdyt tehtävässäsi, sinun tulisi osata toimia ihmisten kanssa, nähdä potentiaaliset tarpeet ja osata löytää niihin ratkaisut sekä kyetä organisoimaan omaa työtäsi suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti. Tarvittaessa pystyt ottamaan vastuuta laajoistakin tuotantoprojekteista, asiakastyytyväisyyden ja tuotteiden laadun varmistamiseksi.

Tarjolla sinulle on vakituinen työsuhde maailmanlaajuisessa, kasvavassa organisaatiossa, jossa sinun kehittymistäsi tuetaan ja ympärilläsi on alansa ammattilaisia.

Jätä hakemus palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta ja ota askel urallasi eteenpäin!

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.