(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Foodora

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

"Mahtava työkulttuuri, joka tukee omaa oppimista ja itsensä kehittämistä." Henkilöstökysely 05/2020. Meillä ei ole väliä tuletko töihin kauluspaidassa vai hupparissa, kunhan tulet omana itsenäsi!

Meillä pääset mukaan nopeatempoiseen ja kunnianhimoiseen työskentelykulttuuriin. Tehokkaan työskentelyn vastapainoksi tarvitsemme hauskanpitoa: lounas syödään porukassa ja kahvitauon sijaan voit rentoutua työkaverisi kanssa bilismatsin merkeissä.

Meillä saat maukkaita etuja brändiltämme foodoralta sekä muita loistavia työntekijäetuja, kuten esimerkiksi säännölliset Team Eventit, aamiaiset sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun. Tuemme jokaisen työntekijän oppimista ja urakehitystä: tästä meillä onkin esimerkkinä huikeita uratarinoita. Onko sinun tarinasi seuraava?

Olemme huikeassa kasvussa ja laadukkaan toiminnan takaamiseksi palkkaamme nyt yli 10 uutta Account Manageria!

Tällä hetkellä Account Management-tiimissä työskentelee 13 huippua Account Manageria, sekä osaavat Regional Managerit Mikko Tampereella ja Jori Helsingissä. Roolissa keskityt B2B-lisäpalvelumyyntiin sekä asiakasportfolioiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Työ sisältää useamman päivän viikossa matkustamista. Mikäli vauhdikas ja monipuolinen työ osana huippua organisaatiokulttuuria kuulostaa siltä mitä olet etsinyt – kerro meille itsestäsi pian!

Työtehtäviisi kuuluvat:

  • Aktiivinen B2B-lisäpalvelumyynti foodoran laajalle ravintolayhteistyökumppaniverkostolle
  • Portfoliosi kokonaisvaltainen vastuu ja sen jatkuva kehittäminen
  • Pitkäaikaisten kumppanuuksien varmistaminen erinomaisella asiakaspalvelulla ja aktiivisella otteella

Avaimet tehtävässä menestymiseen tarjoavat:

Aikaisempi kokemus B2B-asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä aktiivinen ja myynnillinen ote luo erinomaisen pohjan, jotta voit menestyä, kasvaa ja kehittyä tässä roolissa. Tulevat kollegasi ja esimiehesi arvostavat sinussa tehokkuutta, oma-aloitteisuutta sekä halua parantaa suoritustasi jatkuvasti. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa sekä B-ajokorttia. Katsomme eduksi työkokemuksen ravintola-alalta ja/tai alustataloudesta. Pitkää ja mustavalkoista CV:tä tärkeämpää meille on kuitenkin asenteesi, persoonasi ja kehittymispotentiaalisi.

Mitä me tarjoamme sinulle:

  • Tilaisuuden päästä kasvattamaan ja muokkaamaan pinnalla olevaa ja kovalla tahdilla kehittyvää toimialaa
  • Monipuolisen roolin, joka tarjoaa takuuvarmasti haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Aiemmin roolista on edetty mm. Regional Managerin tehtävään.
  • Vakituisen ja pitkäaikaisen roolin vahvasti kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä
  • Joustavuutta ja autonomiaa toteuttaa työtäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla — meillä ei mikromanageerata! 
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
  • Kilpailukykyisen kompensaation pohjapalkalla ja provisiolla sekä loistavat työsuhde-edut mm. Liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun, maukkaita etuja brändiltämme foodoralta
  • Loistavat puitteet työnteolle uudenkarheasssa toimistossamme Pasilassa moderneilla työvälineillä

 

Tulevat kollegasi odottavat sinua, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian ”Lähetä Hakemus” -linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien supersankareiden löydyttyä.