(Poistunut julkaisusta)

ACCOUNT MANAGER
Fonecta Media Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme Helsinkiin

Account Manageria digitaalisen markkinoinnin myyntitiimiin

Etsimme juuri sinua, jonka sydän sykkii myynnille, digimarkkinoinnille ja asiakkaiden auttamiselle. Pitkän kokemuksemme ansiosta me Fonectalla tunnemme suomalaiset yritykset. Asiakasymmärrykseen, löydettävyyteen sekä kohdentamiseen liittyvät palvelumme ovat huippuluokkaa ja tuovat oikeaa hyötyä yritysten liiketoimintaan. Lisäksi salkustasi löytyvät tämän hetken kiinnostavimmat markkinointipalvelut mm. LinkedIn, Google ja Facebook. Tyypillinen työviikkosi koostuu uusasiakashankinnasta puhelimitse, asiakastapaamisista sekä kokonaisvaltaisten markkinointiratkaisujen suunnittelusta ja myymisestä.

TARJOAMME SINULLE

Monipuolisten markkinointiratkaisuiden avulla sinulla on mahdollisuus loistaa yritysasiakkaidemme markkinointikumppanina ja pääset vaikuttamaan suoraan siihen, miten asiakasyrityksemme menestyvät.

Olet osa mahtavaa myyntitiimiä, jossa työskennellään kohti yhteisiä tavoitteita, vaikka työ itsenäistä onkin. Kokeneet esimiehemme sekä talon piinkovat markkinoinnin ammattilaiset tukevat onnistumistasi joka päivä.

Meillä koulutus on jatkuvaa eikä se lopu kattavan alkuperehdytyksen jälkeen. Työskentelet viihtyisissä, näyttävissä ja siisteissä tiloissamme.  Isona talona tarjoamme kattavat edut, kuten kulttuuri-/liikuntaedun tai liukuvan työajan.

Account Managereiden palkka muodostuu pohjapalkasta, jonka lisäksi meillä on käytössä motivoiva provisiomalli ilman palkkakattoa. Tee pankkitilille tilaa, meillä ahkeruus palkitaan ja kovat tienestit ovat erittäin mahdollisia!

ODOTAMME SINULTA

Myyntityössä menestyvät ne, joilla on asenne kohdallaan. Omaat aiempaa kokemusta btob myynnin ja digimarkkinoinnin alalta ja nälkäsi menestyä siivittää hyviin tuloksiin. Odotamme sinulta ymmärrystä ja kiinnostusta asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen. Olet vakuuttava neuvottelija ja vahvasti tuloshakuinen tekemisessäsi.

Nautit sekä uusasiakashankinnasta että asiakkuudenhoidosta. Meillä kasvatat omaa asiakassalkkuasi ja luot pitkiä asiakassuhteita. Toivomme, että tartut ahkerasti luuriin ja ovenkahvaan. Asiakaskäynnit painottuvat lähialueelle, mutta toivomme, että sinulla olisi auto käytössäsi.

Emme odota, että omaat supersankarin ominaisuudet, mutta koulutuksemme ansiosta sinusta voi helposti tulla sellainen. Meillä voit olla juuri sellainen kuin olet.

Tutustu fonectalaisiin ja Fonectaan!

  • Instagramissa, jossa meidän työntekijät kertovat itse millaista meillä on olla töissä.
  • LinkedInissa, josta näet keitä meillä on töissä
  • Blogissamme, missä Jonna Nenonen kertoo miksi hän viihtyy kenttämyyjänä Fonectalla.
  • Youtubessa, jossa Emmi Mikkola kertoo ajatuksiaan myyntityöstä Fonectalla ja omista asiakkuuksistaan

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 22.12.2019! Heräsikö kysymyksiä? Antti Vaasjoki vastaa kysymyksiin chatissa tai puhelimitse 0456577698. Chatti avautuu ilmoitukseen.