(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Digitan seitsenhenkinen IoT –tiimi on yksikkö, joka kehittää digitalisoituvaa ympäristöä. Toiminta on vahvassa kasvussa ja haemmekin nyt tiimin vahvistukseksi:

Account Manager

Tehtävässäsi tuet tiimin myyntitavoitteita yhdessä myyntiä tekevien kollegojesi kanssa. Kontaktoit ja tapaat asiakkaita, teet teknistä ratkaisumyyntiä ja osallistut palvelumuotoiluun. Valmiita konsepteja on vähän, joten työn painopiste on löytää yhdessä asiakkaan kanssa hänen tilanteisiinsa sopivimmat ratkaisut, IoT –antureita ja Digitan verkkoinfrastruktuuria hyödyntäen. Pääset mukaan myös tuotekehitysprojekteihin, hinnoitteluun, markkinointiin jne. Pienessä tiimissä jokainen pääsee osallistumaan moneen asiaan. Teknistä tukea työhösi antavat tiimisi kollegat. Osallistut toimialan tapahtumiin, tilaisuuksiin ja messuille. Koska alueena on koko Suomi, tulee työssäsi myös jonkin verran matkapäiviä.

Jos sinulla on kokemusta ratkaisumyynnistä ja laaja-alaista ymmärrystä tekniikasta, saatat olla etsimämme henkilö. Emme hae välttämättä IoT –tekniikan syväosaajaa, mutta tehtävässä auttaa hyvään alkuun, mikäli pilvipalvelut, rajapinnat ja tiedonsiirto ovat jollain tavalla entuudestaan tuttuja. Tärkeintä on reipas ja toimeen tarttuva asenne sekä kyky omaksua uusia asioita. Haemme henkilöä, joka tulee luontevasti juttuun asiakkaiden kanssa, on palveluhenkinen ja ymmärtää myyntiprosessien pitkäjänteisyyden.

Digita tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän, missä pääset konkreettisesti kiinni IoT:n tekemisen ytimeen ja mukaan suomalaisen infran digitalisoitumiseen. Pääset osaksi start up –henkistä tekemisen kulttuuria, jossa yhdistyy tekemisen vapaus ja vastuu. Työajat on sovittavissa, etätyöt mahdollisia ja toiminnan jatkuvasti kasvaessa tulevaisuudessa myös etenemismahdollisuuksia uralla varmasti aukeaa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla ”hae tehtävää”. Hakuaika on 15.12. asti.