(Poistunut julkaisusta)

Account manager
DENIOS Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Liiketoiminnan kasvaessa etsimme ACCOUNT MANAGERIA


neljänneksi tiimin jäseneksi viihtyisiin toimitiloihin Espoon Viherlaaksoon.

Viihdyt start up -henkisessä pienessä työyhteisössä ja yhteistyö muun kansainvälisen organisaation kanssa sujuu luontevasti englanniksi. Hyvänä joukkuepelaajana arvostat tiimiäsi ja olet valmis antamaan kaikkesi joka päivä jotta tiimi onnistuu tavoitteissaan. Kokemus alalta ei ole tarpeellista, kattavaan perehdytykseen kuuluu viikon opintomatka pääkonttorille Saksaan oppimaan tuotteista, toimialasta ja ympäristölainsäädännöstä. 

Työnkuvasi koostuu nykyisten asiakkuuksien hallinnasta ja kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, konsultointi, tarjousten ja tilausten tekeminen sekä tarpeen mukaan myös asiakastapaamiset. Kyseessä on uusi tehtävä jossa tärkeintä on, että olet innokas ja nopea oppimaan sekä olet kiinnostunut kehittymään ympäristönsuojelualan tuotteiden asiantuntijaksi. 

​Asiakkaitamme ovat mm. paperi- ja sellutehtaat, mekaaninen puunjalostusteollisuus, konepajat, telakat, sähkölaitokset, korjaamot, öljynjalostuslaitokset, puolustusvoimat sekä monet muut toimijat, jotka käsittelevät öljyjä ja kemikaaleja.

DENIOS arvostaa halukkuutta kasvaa tehtävien mukana ja palkitsee hyvin tehdyn työn. Peruspalkka on 3 000 € kuukaudessa jonka päälle tulee sekä koviin että pehmeisiin tavoitteisiin sidotut kuukausittaiset bonukset. Kokonaiskuukausiansio arviolta 3 200-3 600 € välillä.

Mikäli olet tradenomi tai vastaava, sinulla on 2-4 vuotta työkokemusta ja haluat päästä mukaan Euroopan johtavaan ja vahvasti kasvavaan ympäristönsuojelualan yritykseen, hae heti!