(Poistunut julkaisusta)

ACCOUNT MANAGER
Carl Zeiss Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Oletko kiinnostunut optiikan, hienomekaniikan ja/tai instrumenttialan tuotteista? Tarjoamme mahdollisuuden liittyä globaalin markkinajohtajan mukaan myymään huippuluokan teknologiatuotteita.

Haemme Account Manageria tukemaan myynnin kasvua sekä rakentamaan ja kehittämään pitkäaikaisia asiakassuhteita. Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kasvaa huippumyyjäksi globaalin markkinajohtajan sisällä. Ymmärrät asiakkaidemme liiketoimintaa ja vastaat ZEISS-tuotteiden myynnistä, neuvonnasta ja markkinoinnista.  Tukenasi ovat pohjoismaisen myyntitiimin kollegat sekä myyntijohtaja.

Sinulla on kokemusta tieteellisistä tutkimuksista sekä mahdollisesti jo hieman kaupallista kokemusta. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden kyky. Työskentelytapaasi kuvaavat oma-aloitteisuus, suunnitelmallisuus ja asiakaslähtöisyys. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaskohtaamisissa olet yhteistyökykyinen ja vakuuttava. Soveltuva koulutus esimerkiksi biotieteistä katsotaan eduksi. Työskentelet sujuvasti englanniksi, joka on konsernimme työkieli. Muu kielitaitosi (erityisesti ruotsi ja saksa) antaa selkeää lisäarvoa.

Tarjoamme innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi osaavan ja mukavan työtiimin sekä itsenäisen vastuualueen. Carl Zeissilla olet mukana eturintamassa myymässä huippuluokan teknologiaa. Meillä on toimipiste Vantaalla ja myös etätyö on mahdollista esimerkiksi Tampereelta käsin.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 26.11.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-14860. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Joonas Peuhkuri, puh. +358 40 352 11 71. Tule mukaan kasvavaan, kansainväliseen ja uramahdollisuuksia tarjoavaan organisaatioon!