(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Nespresso Professional

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Etsimme nyt Account Manageria dynaamiseen ja energiseen Nespresso Professional -myyntitiimiin

Tehtävänkuva:

Account Managerin tehtävä on ratkaisukeskeinen Nespresson tuote- ja palvelumyynti pääkaupunkiseudulla, joka koostuu pääosin aktiivisesta uusasiakashankinnasta, sekä myöhemmin olemassa olevien asiakkuuksien hoitamisesta. Työskentelet osana motivoitunutta ja energistä 12 hengen tiimiä, tyylikkäissä toimitiloissa Helsingin Sörnäisissä. Kontaktoit aktiivisesti toimistoasiakkaita ja sovit itsenäisesti tapaamisia asiakasyrityksen hankintavastaavan kanssa. Toimit sujuvasti yhteistyössä myös yrityksen sisäisten sidosryhmien, kuten asentajien kanssa, jotka huolehtivat mm. asiakkaalle myydyn palvelutuotteen käyttöönotosta. Pääset kehittämään asiakasyritysten kahvikulttuuria ja rikastuttamaan kahvitottumuksia täyteläiseksi, herkulliseksi makuelämykseksi. Edistät toimistoympäristön työhyvinvointia ja -tyytyväisyyttä laadukkaan kahvin avulla. Nespresson tuotevalikoimaan kuuluvat kahvilaitteet, maitoratkaisut ja Grand Cru -kahvit. Työ on liikkuvaa, aktiivista ja monipuolista. Matkapäiviä voi tulla jonkin verran, mutta pääsääntöisesti työskentely tapahtuu pääkaupunkiseudulla. Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti, että kirjallisesti myös englannin kielellä. Nespresso Professional -myyntitiimi on ketterä, perhemäinen ja hurttia huumoria rakastava porukka. Hyvä tiimihenki on meille prioriteetti ja painotammekin rekrytoinnissa henkilön sopivuutta yrityskulttuuriimme. Tämän vuoksi viimeinen vaihe rekrytoinnissa on lounas tiimimme kanssa.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo aiempaa kokemusta myyntityöstä. Olet aidosti kiinnostunut kahvista sekä tuotteena että elämyksenä ja haluat työssäsi välittää tätä kokemusta ja tunnetta myös asiakkaille. Kiinnostuksesi on tasokkaissa tuotteissa ja nautit arjen luksuksesta. Sinulla on ymmärrystä, miten brändejä markkinoidaan ja myydään. Olet hyvällä tavalla kilpailuhenkinen ja nautit tavoitteiden saavuttamisesta.  Sinulla on kenties jo omaa asiakaskuntaa, ymmärrät verkostoitumisen merkityksen nykyaikaisessa myyntityössä ja olet myös itse verkostoitunut. Hallitset modernin myynnin keinot; osaat ottaa asiakkaan kiinni lennosta esittelyissä ja messuilla, olet kotonasi sosiaalisen median parissa ja kontaktisi ovat myös elävässä elämässä. Viihdyt asiakastilaisuuksissa ja messuilla, tunnistat tilaisuudet viedä myyntiviestiäsi eteenpäin asiakkaille kasvotusten. Arvostat myyntiä ja tekemääsi työtä ja sinulla on oma vahva käsitys mitä haluat saavuttaa. Haluat työskennellä yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja onnistumisista palkitaan. Tehtävässä menestymiseen saat kattavan alkuperehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn modernissa yrityksessä
- Maailmanluokan brändin myytäväksesi
- Kattavan perehdytyksen
- Modernit työkalut työssä menestymiseen
- Kilpailukykyisen yhdistelmäpalkkauksen
- Hauskan ja ammattitaitoisen tiimin tuen tehtävässä menestymiseen
- Vapaan autoedun, sekä hyvät työsuhde-edut

Odotamme sinulta:

- Tuloksentekijän asennetta ja aiempaa kokemusta tulosvastuullisesta myyntityöstä
- Kykyä ja näkemystä laadukkaan kahvin hyödyntämisenä työvälineenä paremman työkulttuurin ja -hyvinvoinnin kehittämisessä
- Oma-aloitteista, aktiivista ja tavoitteellista työskentelyotetta
- Vakuuttavia esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja
- Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
- Matkustusvalmiutta Suomessa, pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella

Työsuhde on vakituinen ja alkaa tammikuussa 2020.


Haku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 16.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.