(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Trans-Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Vahvistamme jälleen myyntiorganisaatiotamme ja etsimme nyt Vantaalle

ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuullasi on edustamiemme voimansiirtotuotteiden myynti ja markkinointi Suomessa. Tehtäväsi on ennen kaikkea luoda uusia mutta myös kehittää olemassa olevia asiakassuhteita. Vastaat itsenäisesti asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta ja asiakassopimuksista.

Seuraat tiiviisti, että tuotteemme vastaavat asiakkaidemme odotuksia. Asiakaskuntasi koostuu erikoisajoneuvoja valmistavista yrityksistä. Tähän kuuluvat kaivos-, metsä-, materiaalinkäsittely- ja rakennusalan työkoneiden valmistajat.

Tehtävä edellyttää hyvää teknistä osaamista sekä teknistä tai kaupallista koulutusta. Tietyn tutkinnon sijaan painotamme kuitenkin valinnassa oikeanlaista asennetta. Sinulla on kyky samaistua asiakkaasi liiketoimintaan ja ymmärtää sen tarpeet. Olet asiakkaittesi lähin tekninen tuki ja ongelmanratkaisija. Työssä tarvitset suomen kielen lisäksi erinomaista englantia yhteydenpitoon päämiesten kanssa.

Arvostamme aktiivista ja innostavaa otetta myynnin kehittämiseen. Tuot uutta näkemystä myyntitoimintaan, olet tuloshakuinen ja ymmärrät tiimissä työskentelyn merkityksen menestyksellisen toiminnan kannalta. Koet päivittäisen yhteydenpidon asiakaskuntaasi luonnolliseksi ja merkittävimmäksi osaksi työtäsi. Matkapäiviä ympäri Suomen kertyy noin 50 vuodessa.

Tarjoamme kilpailukykyisen kiinteän palkan, puhelinedun, mahdollisen autoedun sekä kannettavan tietokoneen. Haastavan tehtävän lisäksi tarjoamme perusteellisen tuotekoulutuksen, osaavat työkaverit sekä erinomaisen asiakaskunnan.

Tallenna hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen www.operaria.fi-sivuston kautta 08.09.2019 mennessä. Tiedusteluihin vastaa Markus Fabricius, Operaria Headhunting & Recruiting, puh. 0400-603327.