(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Hoi B2B-myynnin taitaja: tarvitsemme sinua!

 

Saranen – Merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen parissa

Saranen on olemassa uudistaakseen monialaisesti yritysten osaamista ja näin vauhdittamassa digitalisaatiota rekrytoimalla ja kouluttamalla uusia osaajia positioihin, joihin valmiita osaajia ei löydy. Osaajapulan jarruttaessa asiakkaidemme kasvua, tarvitsemme lisää käsipareja myyntijoukkueeseemme murtamaan jäätä uusiin asiakkuuksiin ja pitämään huolta olemassa olevista asiakkaistamme. Palvelumme ovat merkityksellisiä ja ajankohtaisia, ja edustammekin niitä ylpeydellä.

Saranen on reilun 80 hengen huippuporukka täynnä myynnin, rekrytoinnin ja urapalveluiden asiantuntijoita. Vaalimme kulttuuriamme, jossa työtämme ohjaa arvomme ilo, rohkeus, vaikuttavuus ja luotettavuus. Olemme tavoitteellisia ja sosiaalisia tiimipelaajia, joille joukkueen suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutukset. Asiakkaidemme, niin yritysten kuin yksilöidenkin, haasteiden ratkaisuhalu on toimintamme lähtökohta ja toivoimme, että myös sinua motivoi työn aito merkityksellisyys.

Sarasen kumppaneita ovat työhallinnon ohella Suomen suurimmat yritykset ja mm. Google, Microsoft, Salesforce, Ohjelmisto- ja eBusiness ry, Pelinkehittäjät ry, sekä Healthtech Finland.  Toimimme Suomessa maan laajuisesti seitsemästä toimistostamme käsin. Ruotsissa aloitimme ensimmäiset projektimme tänä keväänä.

 

Työtehtävistäsi

Voit olla joko kokenut tai urasi alussa oleva myyntiä pelkäämätön tiimipelaaja. Tarvittaessa koulutamme sinut kasvavien yritysten johdon sparraajaksi, keskustelukumppaniksi ja luottokontaktiksi. Myynnillinen painotus voi olla uusien ovien ja asiakkuuksien avaamisessa tai nykyisten asiakkuuksiemme kasvattamisessa. Käytössäsi ovat markkinajohtajan konseptit sekä osaava porukka. Palveluidemme kilpailukyvystä ja referensseistä pääset muodostamaan mielipiteesi rekrytointiprosessin aikana.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta myyntityöstä, näyttöä tuloksellisuudestasi ja valtaisa motivaatio kehittyä eteenpäin. Tueksesi saat Sarasella jo myynnin moniosaajiksi marinoidut ammattilaiset. Toivomme, että sinulla on myös soveltuva yliopisto- tai AMK-tason tutkinto.

Hyppää mukaamme vauhdittamaan meidän ja muiden kasvua – omaa kasvukäyrääsi unohtamatta! Toivottu aloitusaika on elokuun alussa.

 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä meille tieto itsestäsi ja todista motivaatiosi vapaamuotoisella (teksti tai video) hakemuksellasi osoitteeseen rekrytointi@saranen.fi.

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 19.6. mennessä! Tapaamme sinut mielellämme jo kesäkuun aikana.

 

Kysymyksiä?

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme soittoaikoina:

Mikko Myllykoski, 040 052 6227, ke 12.6. klo 14-16 tai ma 17.6. klo 11-13

Jukka Mäkelä, 044 376 4765, ke 19.6. Klo 09.00-11.00