Account Manager
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019
Haemme Visma Softwarelle energistä ja intohimoa täynnä olevaa tiimipeluria Account Manager -tehtävään. Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmiä toimittava ohjelmistotalo. Järjestelmiä ovat mm. Visma Movenium, Visma Fivaldi, Visma Nova, Visma L7 ja Visma.net. Kasvamme vauhdikkaasti ja tällä hetkellä Visma Softwaressa työskentelee jo yli 200 ohjelmistoalan asiantuntijaa useilla eri paikkakunnilla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä osaksi Great Place to Work -palkittua, nuorekasta ja kehittyvää myyntitiimiä innovatiivisessa ja kannattavassa kasvuyrityksessä. Työsi keskittyy pääosin rakentamisen ja urakoinnin toimialoille myytävään Visma Movenium työmaan johtamisen SaaS-ohjelmistoon. Myyt ohjelmistoa toimialojen suuremmille yrityksille ja vastaat myös nykyisistä suurimmista asiakkuuksistamme yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Työ tehdään osin etädemoja, puhelinta ja sähköpostia käyttäen, myös face-to-face asiakastapaamiset ovat keskeinen osa työtä.

Voit olla nuori eteenpäin tähtäävä myynnin ja projektitoiminnan ammattilainen tai omata jo pidemmän kokemuksen SaaS-ohjelmistojen myynnistä ja toimittamisesta suuremmille asiakkaille. Tärkeintä on oikea asenne ja halu menestyä myynnin ja projektien saralla.

Tehtävässä menestymistä auttaa:
- Tavoitteellisuus ja ratkaisukeskeinen asenne
- Vahva myynti- ja projektikokemus
- Rakennus- ja/tai urakointi-toimialojen tuntemus
- Ymmärrys toiminnanohjauksen SaaS-ohjelmistoista
- Kaupallinen, tekninen tai muuten soveltuva koulutus
- Avoin mieli, kyky ajatella itse ja kehittää toimintaa yhdessä aina parempaan suuntaan
- Luontainen osaaminen tietoteknisten työkalujen ja järjestelmien käyttäjänä
- Sujuva suullinen ja kirjallinen kielitaito: suomi ja englanti

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Työntekijämme ovat arvioineet Visman palkintosijoille asti Great Place to Work -tutkimuksessa. Lupaamme myös, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana Tampere tai Helsinki.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, Vesa-Pekka Tapper (Director, Business Solutions) vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Vesan sähköpostitse vesa-pekka.tapper@visma.com tai puhelimitse 041 538 9293.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.5.2019.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265077
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki Tai Tampere