(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Lyreco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Haemme iloiseen joukkoomme sinua

Account Manageria, 

Pääkaupunkiseudulle sekä Jyväskylään ja Tampereelle

Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme menestymään. Ihmisiä, joilla on vahva luottamus omaan osaamiseensa ja jotka ovat valmiita kehittymään muuttuvan työn mukana. Nautit haasteista ja otat mahdolliset vastoinkäymiset oppimistilanteina. Positiivisuus on sinulle muutakin kuin sana – se näkyy niin asenteessasi kuin toiminnassasikin.

Vastaat itsenäisesti alueesi uusasiakashankinnasta keskisuurissa asiakkaissa. Ymmärrät asiakkaiden erilaiset tarpeet ja osaat tarjota niitä vastaavat ratkaisut. Kuulut Mid Market myyntitiimiin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy: 

  • kokemusta asiakkuuksien hoidosta ja uusasiakashankinnasta
  • vahvaa B2B- ratkaisumyynnin osaamista
  • rohkeutta tarttua niin puhelimeen kuin ovenkahvaankin
  • paloa ja aitoa kiinnostusta asiakaskohtaamisiin
  • organisointi- ja priorisointikykyä
  • periksiantamattomuutta
  • kykyä suunnitella päiväsi itsenäisesti ja ohjata itsesi kohti asetettuja tavoitteita

Asiakkainamme on yrityksiä usealta eri toimialalta, joten osaat myös huomioida toimialojen erilaiset piirteet ja tarpeet.

Me Lyrecolla luotamme siihen, että tähtäät aina erinomaisiin tuloksiin. Tarjoamme sinulle laajan tukiverkon, joka koostuu monen eri alan ammattilaisista. Meillä apunasi on mm. toimialan tutkitusti* parhaat tiimit asiakaspalvelussa ja logistiikassa. Lisäksi työsi tukena ovat onnistumiseesi sitoutuneet esimiehet sekä Lyrecon alati kehittyvä muu organisaatio. Kiitokseksi panostuksestasi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä myynnin huippuosaajaksi. Pääset osaksi mielenkiintoista, kansainvälistä ja innovatiivista työympäristöä. Palkkamallimme on kilpailukykyinen ja se koostuu reilusta pohjapalkasta sekä bonuksesta. Henkilöstöeduista kerromme mielellämme lisää hakuprosessin aikana. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla pääkonttorillamme Aviapoliksen alueella tai vaihtoehtoisesti Jyväskylän tai Tampereen toimipisteissämme.

Myymme tuotteita, joita jokainen yritys tarvitsee ja käyttää. Helpotamme asiakkaan arkea tarjoamalla paitsi laajan tuotevalikoiman, myös laadukkaan palvelun. Meillä on noin 70 henkilöä erilaisissa myyntitehtävissä, sillä uskomme, että henkilökohtainen asiakkaidenhoitomalli luo pitkiä ja menestyksekkäitä asiakassuhteita. Lisäksi kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaa, verkkokauppaa, logistisia ratkaisuja ym. myyntiä tukevia toimia. Meillä Lyrecolla jokainen on tärkeä ja arvostettu, ja työskentelemme yhdessä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Manager Jari Lindholm 010 5001350 tai jari.lindholm(at)lyreco.com 

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake 17.4.2019 mennessä.

 

www.lyrecosuomi.fi

Working Together for Tomorrow