Account Manager
Discovery Networks Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Haemme dynaamiseen myyntitiimiimme tehokasta ja tuloshakuista Account Manageria määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaiseksi. Fokuksemme on mediatoimistoyhteistyössä, josta Sinulla on jo kokemusta, ja olet motivoitunut kehittymään asiakkuuksien johtamisessa yhteistyössä mediatoimistojen kanssa.

Olet hankkinut osaamisesi mediatoimistossa tai mediamyynnin parissa. Sinut tunnetaan systemaattisena, voitontahtoisena ja yhteistyökykyisenä tekijänä. Intohimoinen suhtautumisesi työhön näkyy energisenä asenteena, rohkeana heittäytymisenä uuteen sekä määrätietoisena tavoitteiden saavuttamisena. Olet ennen kaikkea joukkuepelaaja, joka työskentelee yhteisen vision toteuttamiseksi.

Tehtäviisi kuuluu nimettyjen asiakkuuksien tuloksellinen hoitaminen, myyntityön suunnitelmallinen kehittäminen, asiakkaalle parhaiten soveltuvien luovien ratkaisujen rakentaminen, oman myynnin ennustaminen sekä raportointi.

Onnistuminen tehtävässä edellyttää ratkaisumyyntitaitoja, sitkeyttä ja luovuutta. Johdat asiakkuuksia itsenäisesti, ja oma-aloitteisuus sekä hyvät tiimityöskentely- ja esiintymistaidot ovat edellytyksiä menestymiselle.

Pääset työskentelemään kasvavaan tv-yhtiöön ja vaikuttamaan tulevaisuutemme menestykseen. Organisaatiossamme yhdistyvät kansainvälisen yrityksen isot resurssit sekä paikallisen toimijan ketteryys. Olemme alamme haastaja, joka uskoo fokusoituun ja luovaan toimintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntiryhmäpäällikkö Juha Lehto puh. 050 532 6329 tiistaina 5.2. klo 14.00 – 15.00 välillä ja tiistaina 12.2. klo 9.00 – 10.00 välillä. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si viimeistään sunnuntaina 17.2. osoitteeseen heidi_nurminen@discovery.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227348
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki