(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Novosan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Account Manager - Etsimme joukkoomme Myyntiedustajaa Etelä-Suomeen​

Tärkein työtehtäväsi on huolehtia Novosanin myynnistä, pääosin olemassa oleville mutta myös uusille asiakkaille. Novosanin asiakkaita ovat mm. hotellit, ravintolat, julkisen puolen toimijat, arkkitehdit ja yrittäjät. Novosanin ekologiset ja kestävät ratkaisut ovat jalkautuneet monenlaisiin tiloihin ja mahdollisuuksia kasvattaa olemassa olevia asiakkaita pelkästään kertomalla asiakkaille Novosanin laajasta palvelukokonaisuudesta, odottaa uutta Account Manageria. Olet luontainen verkostoituja, jonka intohimona on ymmärtää asiakkaan tarpeet ja löytää saniteettitiloihin paras mahdollinen kokonaisratkaisu.

Uskomme henkilökohtaisiin suhteisiin ja siksi toivommekin, että viihdyt asiakkaiden luona etkä pelkää sopia tapaamisia puhelimitse. Oma-aloitteinen työskentelyotteesi tekee sinusta helpon tiimipelaajaan. Työkokemuksesi kautta tiedät, että myyminen on sinun juttusi, mutta sinun ei tarvitse olla kokenut konkari menestyäksesi tässä tehtävässä.

 

Viihdyt tässä tehtävässä jos sinulla on

  • kokemusta myynnistä tai markkinoinnista,
  • sujuva suomen kielen taito,
  • matkustusvalmiutta ja ajokortti,
  • mahdollisesti oma auto sekä
  • hyvä ja selkeä esiintymiskyky

 

Novosan tarjoaa tueksesi vahvan osaamisensa. Tuotevalikoima on erinomainen ja saat olla osa nuorekasta ja innostunutta tiimiä. Meille on tärkeää, että sinäkin kehityt työsuhteen aikana, joten sinun ei tarvitse olla valmis konkari, kunhan asenteesi on kohdallaan. Työaika on joustava, sillä tulokset ratkaisevat.

Toimistilamme sijaitsevat tällä hetkellä Arabianrannassa, Helsingissä. Tarjolla oleva työsuhde on vakituinen ja työt alkavat viimeistään maaliskuun 2019 aikana tai sopimuksen mukaan.

Olethan nopea ja lähetät CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 03.03.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@novosan.fi.