(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Evermade

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Onko asiakkaan menestys sinulle sydämen asia? Oletko innostava ja motivoiva tekijä, joka ajaa intohimoisesti tiiminsä etua? Oletko haka aikatauluttamaan useita projekteja samanaikaisesti ja viemään ne maaliin onnistuneesti? Siinä tapauksessa jatka lukemista!

Account Managerin tehtävässä pidät huolta asiakkaistamme ja siitä, että he menestyvät jatkossakin. Työhösi kuuluu tärkeänä osana asiakkaiden tarpeiden kartoittamista ja selvittämistä. Haluat löytää sopivia ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin, mikä edellyttää vahvaa perehtymistä asiakkaiden toimialaan ja toimintaan. Kehität myyntiämme osallistumalla myös uusasiakashankintaan.

Työviikkosi koostuu useiden projektien koordinoinnista ja resursoinnista, yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa, tiimin tavoitteisiin kurkottamisesta, tiimin kanssa ideoimisesta, potentiaalisten asiakkaiden hurmaamisesta ja eri mittareiden, niin myynnin kuin asiakastyytyväisyyden, seuraamisesta.

Saat vapauden ja vastuun kehittää jatkuvasti sisäisiä toimintatapojamme muiden työntekijöiden kanssa. Tukea päivittäisiin toimintoihin saat lähimmältä esimieheltäsi sekä sinua ympäroivältä 13-henkiseltä tiimiltä. Tiimi koostuu fiksuista, lahjakkaista ja kunnianhimoisista suunnittelijoista ja koodareista, joita yhdistää halu rakentaa parempaa digitaalista tulevaisuutta.

Etsimme tehtävään ennen kaikkea innostavaa, avointa ja ihmislähtöistä tiimipelaajaa, jonka asenne on huippuluokkaa ja joka ei säikähdä digitoimiston ajoittain sähäkkää arkea.

Edellytämme sinulta

  • Useamman vuoden kokemusta B2B-asiakassuhteiden hallinnasta ja kehittämisestä
  • Näyttöä säännöllisestä tulostavoitteiden saavuttamisesta
  • Korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvalta koulutusalalta
  • Ihmisläheisyyttä, tiimityöskentelytaitoja ja asiakaskokemukseen fokusoivaa ajattelua
  • Erinomaisia suomen ja englannin kielen suullisia ja kirjallisia taitoja

Toivomme, että

  • Saat puhtia tavoitteiden saavuttamisesta ja niiden ylittämisestä
  • Sinulla on jatkuva palo kehittää omaa ja tiimisi ammattitaitoa ja saada muut ympärilläsi ylittämään itsensä
  • Tunnet IT- tai markkinointiviestintäalan pelikentän ja sinulla on kokemusta digipalveluiden kehityksestä
  • Analytiikan (Google Analytics) osaaminen luetaan eduksi

Tässä muutama loistava syy hakea: Mahtavat asiakkaamme ja sinua ympäröivä huipputiimi takaavat, että työ on kiinnostavaa ja vaihtelevaa. Tarjoamme sinulle uusimmat työvälineet, erinomaiset työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkan, ja sitoudumme tukemaan ammatillista kehitystäsi.

Jos pidit lukemastasi, jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.12. mennessä! Kerro meille, miksi juuri sinä olisit paras valinta pitämään huolta asiakkaistamme ja minkälaisia ominaisuuksia ja taitoja toisit mukanasi Evermadelle. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

PS. Yhteydenottoa odotellessa voit tunnelmoida Evermaden arkea ja juhlaa Flickrissä!