(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Edenred Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Etsimme myyntitiimimme vahvistukseksi itseohjautuvaa ACCOUNT MANAGERia palvelemaan suomalaisia keskisuuria ja suuria yrityksiä Hämeen ja Pirkanmaan alueilla. Päivittäinen työsi keskittyy niin uusasiakashankintaan kuin olemassa olevien asiakkuuksien johtamiseen ja kehittämiseen. Työnkuva on liikkuvaa, ja voit vaikuttaa siihen missä ja miten työtäsi teet.

Yhteinen tavoitteemme on rakentaa hyvinvointia suomalaiseen työelämään, ja olet avainroolissa toteuttamassa yrityksemme kasvustrategiaa vieden ratkaisuitamme uusien yritysten ja käyttäjien ulottuville. Varsin kirjaimellisesti, sillä sinusta tulee uuden Tampereen Ratinassa sijaitsevan toimistomme toinen työntekijä.

Haemme energistä ja päämäärätietoista myyntityöstä kutsumuksensa löytänyttä henkilöä. Sinulla on jo näyttöjä myynnin polulta, ja haluat kehittyä niin asiakassuhteiden rakentamisessa kuin B2B-ratkaisumyynnissä. Haluat tehdä työtäsi asiakkaiden parissa ja olet taitava keskustelija nopeissakin käänteissä.

Menestyt tässä tehtävässä, jos Sinulla on:

  • vahva halu ja valmiudet toimia myyntitehtävissä,
  • can-do -asennetta ja myynnillistä pelisilmää sekä tuloshakuisuutta,
  • erinomaiset verkostoimitumis- ja vuorovaikutustaidot,
  • suunnitelmallisuutta ja oma-aloitteisuutta tavoitteiden saavuttamiseksi sekä
  • oma auto ja matkustusvalmiutta.

Tarjoamme Sinulle vapautta soveltaa osaamistasi yrittäjähenkisesti. Meillä tyypillistä on kokea aikaansaamisen tunnetta ja nähdä oma kädenjälki. Yksi arvoistamme onkin yrittäjähenkisyys, joka näkyy kankeiden prosessien puuttumisena ja vapautena vaikuttaa omaan työhön. Tämä korostuu haussa olevassa tehtävässä, jossa Sinulla on mahdollisuus toimia itsenäisesti vastuullisessa tehtävässä näköalapaikalla suomalaiseen työhyvinvointiin. Toimialamme kehittyy nopeasti, ja taustallamme on kasvava kansainvälinen organisaatio.

Hyvinvointi on kaiken toimintamme keskiössä, niin visiossamme kuin yrityskulttuurissamme. Meille on tärkeää, että jaat saman arvopohjan kanssamme. Siksi myös työsuhde-etuihisi kuuluu lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut sekä mm. kattava työterveyshuolto, kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi.

Oletko se Sinä?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 14.11.2018 mennessä linkin kautta.

Haastattelut aloitetaan välittömästi ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Chief Sales Officer Toni Vahlalle puh. 044-2364354.