(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Account Manager
Haemme vahvaa tuloksentekijää Espooseen, Turkuun, Jyväskylään tai Ouluun


YOU want fresh inspiration for your career.

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja rekrytoimme B2B-asiakkaisiin keskittyviä ratkaisumyynnin ammattilaisia. Ymmärrät asiakkaiden liiketoimintaa ja tunnistat asiakastarpeita, joihin tarjoat ratkaisuja hyödyntämällä tehokkaasti Konica Minoltan innovatiivisia sovelluksia, tuotteita ja palveluita. Löydät ratkaisuillemme uusia soveltamiskohteita asiakasorganisaatioissa. Vastaat olemassa olevien asiakkuuksien ratkaisu- ja sovellusliiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä luoda vahvoja yhteistyösuhteita asiakasyritysten kanssa, sekä innostusta ratkaista asiakkaiden haasteita ja oppia jatkuvasti uutta. Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, ja luontaista halua ja rohkeutta käydä keskusteluja liiketoimintajohdon kanssa. Onnistut neuvottelemaan asiakasyritysten ylimmän johdon kanssa päätösten aikaansaamiseksi. Työ on varsin itsenäistä vaatien vahvaa taitoa ja tahtoa oman toiminnan johtamiseen. Odotamme sinulta intohimoa myyntityötä kohtaan ja yrittäjämäistä työskentelyotetta.
 

WE offer you a platform for your personal success.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden toimia uusien teknologioiden, sovellusten ja ratkaisujen (mm. Workplace of the Future, VR, AR) parissa. Konica Minolta on omistautunut innovaatioille aina yhtiön perustamisesta asti: toimintaamme ohjaavat periaatteet kiteytyvät tunnuslauseeseemme “Giving shape to ideas”. Meillä saat mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen, kansainvälistäkin tunnustusta saaneet ratkaisut myytäväksesi sekä vahvan ja tunnetun kansainvälisen organisaation tuen.
Tutustu visioomme!


Sinä tuloksentekijä – ota yhteyttä!
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Marja Viitanen, puh. 050 390 3546, marja.viitanen@konicaminolta.fi

Tartu tilaisuuteen!
Lähetä hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@konicaminolta.fi, kuitenkin viimeistään 14.10.2018.