(Poistunut julkaisusta)

Account Manager
Essity

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Etsimme Suomen Professional Hygiene -yksikön myyntitiimiin vakituiseen työsuhteeseen Account Manageria pääkaupunkiseudulle.

Tehtäväsi on:

Tehtävänäsi on tuotekonseptimme aktiivinen myyminen jälleenmyyjillemme ja eri aloilla toimiville yritysasiakkaillemme. Tarjoat heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa sopivimmat ratkaisut Tork-suurkuluttajapaperien laajasta ja laadukkaasta tuotevalikoimasta. Kehität ja tuet jälleenmyyjäyhteistyötä ja osallistut erilaisiin koulutus- ja asiakastapahtumiin ja niiden järjestelyihin. Haet aktiivisesti uusia loppuasiakaskontakteja ja luot pitkäaikaisia sekä luottamuksellisia suhteita.

Odotamme sinulta:

Tehtävän onnistunut hoitaminen omalla alueella vaatii itsenäistä työotetta ja oma-aloitteellisuutta, mutta myös hyvää yhteistyökykyä muun myyntiorganisaation kanssa. Lisäksi odotamme sinulta hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, näyttöä tuloksellisesta asiakassuhteiden hoitamisesta, pitkäjänteisyyttä ja joustavuutta. Ratkaisukeskeisyys ja analyyttinen ajattelu vahvistaa jälleenmyyjäverkoston kehittämistä. Sinulla on esim. kaupallinen koulutus ja englannin kielen taitosi sekä tietokoneen käyttösi on sujuvaa. Työ edellyttää myös matkustamista ja työajat ovat epäsäännölliset. Tehtävässä raportoit Sales Managerille.

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden työskennellä maailmanlaajuisen Tork brändin kanssa sekä kiinnostavat että monipuoliset tehtävät dynaamisessa ja kansainvälisessä organisaatiossa. Kattavan perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden kehittää itseäsi. Kiinnostuitko? Mikäli sinua kiinnostaa työskennellä huipputiimissä , niin hae tehtävään 26.9.2018. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Manager Tiina Saarinen p. 040-7404542, 20.9.2018 klo 14:00-15:00 ja 24.9.2018 klo 14:00-15:00.